• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Whitewash

Foto op hout met whitewash behandeling

Voor welke foto op hout soort je ook kiest, het is altijd mogelijk om deze foto op hout met whitewash te laten behandelen!

Wat is een foto op hout white wash?

Wanneer jij voor een foto op hout white wash kiest, dan wordt er, voordat de foto op het hout geprint wordt, een witte laag op het hout aangebracht het zogeheten white washen. Zodra deze witte laag gedroogd is, gaat het paneel of de plaat voor jouw foto op hout naar de printer. Voor een foto op hout white wash rekenen wij 22% extra.

Goedkope foto op vurenhout white wash behandeling

Een foto op vurenhout whitewashen is een goed idee, dit zorgt er namelijk voor dat de kleuren zo mooi mogelijk blijven. Meer informatie over een foto op vurenhout whitewashen? Ga dan naar > Foto op vurenhout goedkoop, hier vind je alle informatie betreffende vurenhout whitewashen.

Goedkoop Vurenhout met whitewash

Goedkope foto op vurenhout met whitewash

Goedkoop Vurenhout zonder whitewash

Goedkope foto op vurenhout zonder whitewash

Goedkope foto op ayoushout whitewash behandeling

Meer informatie over een foto op ayoushout? Ga dan naar > Foto op ayoushout goedkoop

Goedkoop Ayoushout met whitewash

Goedkope foto op ayoushout met whitewash

Goedkoop Ayoushout zonder whitewash

Goedkope foto op ayoushout zonder whitewash

Goedkope foto op multiplex whitewash behandeling

Meer informatie over een foto op multiplex? Ga dan naar > Foto op multiplex goedkoop

Goedkoop Multiplex met whitewash

Goedkope foto op multiplex met whitewash

Goedkoop Multiplex met whitewash

Goedkope foto op multiplex zonder whitewash

De voordelen van vurenhout whitewash

De foto op vurenhout white wash heeft de volgende voordelen:

  • De kleuren van jouw foto worden zo mooi mogelijk, wanneer de ondergrond zo wit mogelijk is. Dit komt, omdat er geen witte inkt in de printer zit. Witte inkt heeft namelijk als eigenschap dat er veel pigment in zit. En wanneer er veel pigment in inkt zit, dan droogt dat snel uit en snel uitdrogende inkt is funest voor de koppen van een printer. Zoals je wellicht weet, zit er nooit witte inkt in een printer. Denk maar eens aan het kleine printertje op jouw bureau. Het wit uit een foto wordt altijd uit de te beprinten ondergrond gehaald. Wanneer dit dus niet wit is, zoals het geval is bij jouw houtprint, vertekenen de kleuren een klein beetje. Hier geldt: des te donkerder de houtsoort (zoals bijvoorbeeld larikshout) des te onnatuurlijker worden de kleuren. Door te kiezen voor whitewash, los je dit op. Klachten over foto's zonder whitewash kunnen wij niet in behandeling nemen!
  • Jouw houtplaat is minder gevoelig voor temperatuurschommelingen en vocht, wanneer je kiest voor een foto op vurenhout white wash.
  • Noesten en houtstructuren zullen minder storend naar voren komen in jouw foto op hout, wanneer er gekozen wordt voor het aanbrengen van de foto op vurenhout white wash. LET OP: dit kan voor veel mensen ook een nadeel zijn, omdat zij juist die noesten en houtstructuur in hun foto op hout terug willen zien.

Direct bestellen