• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op multiplex goedkoop - Al vanaf € 6,20!

Multiplex zonder whitewash

Goedkoop multiplex 

Ben je op zoek naar een mooi fotoproduct, maar wil je niet teveel geld uitgeven? Dan is goedkoop multiplex de perfecte wanddecoratie voor jou! Dit is namelijk een echte budgettopper en dus goed betaalbaar. Ondanks de lage prijs leveren wij de beste kwaliteit foto-afdrukken!

In tegenstelling tot andere houtsoorten is dit een foto op hout zonder naden en planken. Dit betekent dat een foto op multiplex uitermate geschikt is om bijvoorbeeld gezichten af te laten drukken. Je foto wordt op een houten plaat gedrukt en is dus 1 geheel. Deze houtsoort bevat bijna geen noesten en alleen de fijne lijnen van de nerven zijn zichtbaar in jouw foto. Dit geeft de foto een hele mooie natuurlijke uitstraling. Jouw goedkoopste foto op multiplex koop je bij FotoOpHoutStunter.nl!

Foto op populierenhout bedrukken

Goedkoop multiplex, ook wel triplex genoemd, is gemaakt van verlijmd populierenhout of berkenhout. Meerdere dunne houtfineerlagen worden als geperste platen op elkaar geplakt. Zo ontstaat er een plaat van één centimeter dik. Eigenlijk ontvang je dus een foto op polulierenhout. Goedkoop multiplex is erg licht, maar toch sterk hout. Door de structuur van het hout trekt de plaat wel snel krom. In verband met dit kromtrekken kunnen grotere formaten dan 80 x 120 cm niet worden besteld. Een foto op populierenhout kan niet buiten worden opgehangen. Binnen heb je echter genoeg mogelijkheden. Je kunt hem overal ophangen en ook neerzetten op bijvoorbeeld een plank of kastje is geen probleem!

Foto op multiplex plaat geprint

Keurmerk van onze goedkope foto op multiplex

Net als onze andere houtsoorten, is een foto op populiernhout van een FSC en/of PEFC-keurmerk. Dit betekent dat wij duurzaam en verantwoord hout van de hoogste kwaliteit gebruiken om jouw foto af te drukken. De plaat bevat dus weinig tot geen noesten. De houtstructuur komt echter nog wel subtiel naar voren in jouw foto.

Foto op multiplex met whitewash

Door het gebruik van de hoogste kwaliteit hout, zitten er weinig tot geen noesten in jouw foto. Een noest op een irritante plek, zoals in een oog, kan heel vervelend zijn en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom worden alle eindproducten handmatig gecontroleerd door onze medewerkers. Wil je er echt zeker van zijn dat er geen storende noesten in jouw foto op multiplex zitten? Kies dan voor een behandeling met whitewash. Er wordt dan voordat je foto geprint wordt, een witte laag aangebracht op de multiplexplaat. Met whitewash komen de kleuren van jouw foto natuurgetrouwer en helderder op de houtprint. De houtstructuur is echter wel minder zichtbaar.

Multiplex afdruk

Voordelen multiplex

Wij hebben de voordelen van een foto op multiplex nog eens op een rijtje gezet:

Goedkoopste foto op hout van Nederland!

Eén houtplaat: geen naden in je foto

Lichte, maar sterke houtsoort

Duurzaam en verantwoord: FSC en/of PEFC keurmerk

Betaalbare foto op hout: al vanaf € 6,20!

Geschikt voor alle foto's!

Direct bestellen