• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
 • GRATIS verzending vanaf € 48,-
 • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op hout
85% Korting
Al vanaf € 6,75
Foto op hout
85% Korting
Al vanaf € 6,75
Topgarantie
 • Voor 15:00 besteld, binnen 2 werkdagen in huis
 • Gratis verzending vanaf € 48,-
 • Keuze uit hout voor binnen of buiten
 • XXL formaten mogelijk (groter dan 150x100)
Bestel nu je multiplex met 85% korting

Goedkoop multiplex

Ben je op zoek naar een mooi fotoproduct, maar wil je niet teveel geld uitgeven? Dan is goedkoop multiplex de perfecte wanddecoratie voor jou! Dit is namelijk een echte budgettopper en dus goed betaalbaar. Ondanks de lage prijs leveren wij de beste kwaliteit foto-afdrukken!

In tegenstelling tot andere houtsoorten is dit een foto op hout zonder naden en planken. Dit betekent dat een foto op multiplex uitermate geschikt is om bijvoorbeeld gezichten af te laten drukken. Je foto wordt op een houten plaat gedrukt en is dus 1 geheel. Deze houtsoort bevat bijna geen noesten en alleen de fijne lijnen van de nerven zijn zichtbaar in jouw foto. Dit geeft de foto een hele mooie natuurlijke uitstraling. Jouw goedkoopste foto op multiplex koop je bij FotoOpHoutStunter.nl!

Foto op populierenhout bedrukken

Goedkoop multiplex, ook wel triplex genoemd, is gemaakt van verlijmd populierenhout of berkenhout. Meerdere dunne houtfineerlagen worden als geperste platen op elkaar geplakt. Zo ontstaat er een plaat van één centimeter dik. Eigenlijk ontvang je dus een foto op berkenplex. Goedkoop multiplex is erg licht, maar toch sterk hout. Door de structuur van het hout trekt de plaat wel snel krom. In verband met dit kromtrekken kunnen grotere formaten dan 80 x 120 cm niet worden besteld. Een foto op populierenhout kan niet buiten worden opgehangen. Binnen heb je echter genoeg mogelijkheden. Je kunt hem overal ophangen en ook neerzetten op bijvoorbeeld een plank of kastje is geen probleem!

Keurmerk van onze goedkope foto op multiplex

Net als onze andere houtsoorten, is een foto op populierenhout van een FSC en/of PEFC-keurmerk. Dit betekent dat wij duurzaam en verantwoord hout van de hoogste kwaliteit gebruiken om jouw foto af te drukken. Het FSC keurmerk staat voor het onderhoud van de bossen, zodat de bomen duurzaam gekapt worden. Het PEFC keurmerk staat ook voor duurzaam bosbehoud. De bomen die gekapt worden voor deze triplex foto zijn dus duurzaam gekapt, en van de hoogste kwaliteit. De plaat bevat dus weinig tot geen noesten. De houtstructuur komt echter nog wel subtiel naar voren in jouw foto. Maar dit kan een bewuste keuze zijn, zodat het juist mooier lijkt! Een echte hout textuur kan precies bij jouw leefomgeving passen.

Foto op multiplex met whitewash

Door het gebruik van de hoogste kwaliteit hout, zitten er weinig tot geen noesten in jouw foto. Een noest op een irritante plek, zoals in een oog, kan heel vervelend zijn en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom worden alle eindproducten handmatig gecontroleerd door onze medewerkers. Wil je er echt zeker van zijn dat er geen storende noesten in jouw foto op multiplex zitten? Kies dan voor een behandeling met whitewash. Er wordt dan voordat je foto geprint wordt, een witte laag aangebracht op de multiplexplaat. Met whitewash komen de kleuren van jouw foto natuurgetrouwer en helderder op de houtprint. De houtstructuur is echter wel minder zichtbaar. Het geheel is dan egaal geworden, maar als je toch graag voor de foto op multiplex kiest voor de houtstructuur dan is dit een overbodige optie. Met de whitewash is de triplex foto erg strak en ziet het er modern uit. Vooral als je er voor kiest om nog een mooi filter over jouw foto op triplex te doen, zoals ons zwart-wit of sepia filter. Met deze filters krijg je de leukste foto’s in huis. Dus bestel snel jouw eigen foto op triplex bij Fotoophoutstunter.nl !!

Voordelen multiplex

Wij hebben de voordelen van een foto op multiplex nog eens op een rijtje gezet:

 • ✓ Goedkoopste foto op hout van Nederland!
 • ✓ Eén houtplaat: geen naden in je foto
 • ✓ Lichte, maar sterke houtsoort
 • ✓ Duurzaam en verantwoord: FSC en/of PEFC keurmerk
 • ✓ Betaalbare foto op hout: al vanaf € 6,20!
 • ✓ Geschikt voor alle foto's!