• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op hout
85% Korting
Al vanaf € 6,75
Foto op hout
85% Korting
Al vanaf € 6,75
Topgarantie
  • Voor 15:00 besteld, binnen 2 werkdagen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 48,-
  • Keuze uit hout voor binnen of buiten
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 150x100)
Bestel nu je tekst op hout met 85% korting

Tekst op hout

Een foto op hout is erg leuk, maar een tekst op hout maken is ook een geweldig idee. Een houten plank met tekst is een originele manier om een vriend of familie een stijlvolle boodschap te geven. Daarnaast kan een leuke tekst motiverend werken op kantoor. Het is betaalbaar en bij ons krijg je jouw kunstwerk in slechts enkele dagen geleverd. Daarnaast hebben wij hout voor zowel binnen- als buitengebruik.

Een inspirerende tekst op hout laten drukken

Een eigen tekst op hout is een van de meest populaire wanddecoraties van dit moment. Hout is een warm materiaal met een gezellige uitstraling. Een houten plank met tekst past in elke ruimte en is terug te zien in veel woontrends. Een foto op hout of tekst op hout is een subtiele aanvulling van elk interieur. Zo'n decoratie valt op, maar overheerst niet in een ruimte. Hout bedrukken met tekst is een van de beste en unieke cadeau-ideeën die je kunt gebruiken om een geliefde te verrassen. Het laat je een mooie boodschap schrijven die je graag wil overbrengen. Ook een historische quote, zelfbedachte uitspraak of grappige zin van een vriend of vriendin komen goed tot hun recht op hout. Bij FotoOpHoutStunter.nl kun je kiezen uit verschillende soorten hout om jouw zin op af te drukken. Vurenhout is een stevig materiaal waarin je lichte noesten en nerven kunt zien. Ayoushout heeft een luxe uitstraling zonder oneffenheden, deze kan buiten worden ophangen. Multiplex is onze budget optie. Multiplex wordt gemaakt uit één stuk hout. Je hebt hierbij dus geen verschillende planken met naden ertussen. De letters op hout overbrengen gaat bij ons altijd via de beste printmethoden. Zo garanderen wij jou een hoogwaardige afdruk. Kort samengevat: bij FotoOpHoutStunter.nl heb je keuze uit diverse houtsoorten, die allemaal op hun eigen manier opvallen! Het enige wat jij moet doen is kijken welke houtsoort het beste bij jou past. Voor een mooie wanddecoratie hout met tekst ben je bij ons bij het juiste adres.

Inspirerende tekst op hout

Eigen tekst op hout maken

Je kan op twee verschillende manieren een tekst of quote laten afdrukken op hout. Je kan namelijk inspiratie op doen door op websites te kijken als Pinterest, Tumblr of Google Afbeeldingen. Deze websites staan vol met mooie en inspirerende quotes. Daarnaast is het ook een leuk idee om een quote van jouw idool op hout te krijgen. Bij ons kan je alle kanten op. Wanneer je een mooie quote gevonden hebt kan je deze uploaden in onze besteltool, wat zo gedaan is. Daarnaast kan je ook een eigen quote bedenken (of een kleine tekst) waar jij helemaal achter staat. Dit kan via onze besteltool. Een stukje tekst op hout maken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Bestel jouw tekst op hout

In ons bestelsysteem kun je gemakkelijk zelf een tekst printen op hout. Een houten plank met tekst bestellen is daardoor zo gedaan. Je kunt bijvoorbeeld de namen van de personen op de foto toevoegen, een datum of een quote. Dit kan makkelijk met ons bestelsysteem. Je kunt eindeloos variëren in kleur, lettertype en grootte van jouw hout met tekst. Je kunt hiermee ook bijvoorbeeld jouw naam op hout zetten. Wij gaan voor jou dan de gevraagde tekst op hout overbrengen.

Je kan beginnen met het uploaden van je foto. Aan jouw rechterkant heb je daarbij ook nog verschillende opties over de uitsnede, het houtsoort en over de formaten. Hierna heb je de mogelijkheid om nog gebruik te maken van een aantal opties, zoals een ophangsysteem, een whitewash behandeling en je kan kiezen voor een filter. Vervolgens kan je de bestelling in de winkelmand doen en de bestelling afronden.

Upload een mooie quote of tekst op hout en voor je het weet heb je het product in huis hangen! Bij FotoOpHoutStunter.nl hebben we jarenlang ervaring in het printen van foto’s op producten, waaronder hout. Daarnaast zijn onze producten van de juiste kwaliteit en worden ze verkocht voor een scherpe prijs. Bestel nu snel een tekst op hout bij FotoOpHoutStunter.nl!