• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Tekst op hout

Inspirerende tekst op hout

Naast een foto op hout is het ook erg leuk om een inspirerende tekst op hout af te drukken. Een quote op hout is een originele manier om een vriend of familie een stijlvolle boodschap te geven. Daarnaast kan een leuke tekst motiverend werken op kantoor. Elke gewenste tekst kan afgedrukt worden op houten platen.

  • Eigen tekst toevoegen
  • Gratis!
  • Voordelig en snelle levering!

Een inspirerende tekst op hout

Een tekst op hout is een van de meest populaire wanddecoraties van dit moment. Hout is een warm materiaal met een gezellige uitstraling. Het materiaal past in elke ruimte en is terug te zien in veel woontrends. Een foto op hout of tekst op hout is een subtiele aanvulling van elk interieur. Zo'n decoratie valt op, maar overheerst niet in een ruimte. Een historische quote, een zelfbedachte uitspraak of een grappige zin van een vriend of vriendin: alles komt goed tot z'n recht op hout. Bij FotoOpHoutStunter kun je kiezen uit verschillende soorten hout om jouw zin op af te drukken. Vurenhout is een stevig materiaal waarin je lichte noesten en nerven kunt zien. Ayoushout heeft een luxe uitstraling zonder oneffenheden. Wil je liever een houtsoort met meer karakter? Ga dan voor een tekst op steigerhout. Steigerhout heeft een groffe, geleefde structuur en daarom een stoer uiterlijk. Dit materiaal past goed in een industrieel of landelijke inrichting. Multiplex is onze budget optie. Multiplex wordt gemaakt uit één stuk hout. Je hebt hierbij dus geen verschillende planken met naden ertussen.

Een tekst op hout kiezen

Er zijn twee manieren waarop je een tekst af kunt laten drukken op hout. Allereerst kun je een afbeelding met een tekst zoeken op Pinterest, Tumblr of Google Afbeeldingen. Heb je een leuke afbeelding gevonden? Sla hem dan op en upload hem op onze site. Ook is het mogelijk om helemaal zelf je tekst te bedenken of een kleine tekst (bijvoorbeeld de datum of namen) toe te voegen aan een foto. Dit kan gewoon via de besteltool op onze site.

Hoe voeg ik tekst toe aan mijn foto op hout?

In ons bestelsysteem kun je gemakkelijk zelf een tekst toevoegen aan je foto. Dit kan van alles zijn. Je kunt bijvoorbeeld de namen van de personen op de foto toevoegen, een datum of een quote. Dit kan makkelijk met ons bestelsysteem. Je kunt eindeloos variëren in kleur, lettertype en grootte.

Het invoegen van tekst gaat in vier makkelijke stappen:

  1. Upload een foto en druk daarna op "Begin met personaliseren".
  2. Selecteer het gewenste formaat, uitsnede en houtsoort. Druk daarna op ">>" en op "Tekst toevoegen".
  3. Links selecteer je het lettertype, formaat, positionering en kleur. Rechts in de tekstbalk kun je jouw tekst typen. (Let op: hoe groter het gekozen formaat van de foto, hoe groter je de grootte van de letters moet instellen, voordat de tekst verschijnt).
  4. Wil je de tekst verplaatsen? Druk dan op "Veranderen". Nu kun je de tekst verslepen.

Upload snel jouw ontwerp met een quote of tekst en binnen een paar dagen zul je jouw tekst op hout thuis ontvangen. Geef je decoratie een mooi plekje in huis en je zult er lang van genieten.

Kwalitatief en voordelig een tekst op hout bij FotoOpHoutStunter.nl!

Direct bestellen