• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Gezinsfoto op hout

Een gezinsfoto op hout is een leuke manier om bijvoorbeeld de woonkamer te decoreren. Een gezinsfoto en hout gaan erg mooi samen. Het hout geeft namelijk een prachtige, warme uitstraling aan de foto, waardoor hij ook in elk interieur past. De houtstructuur in combinatie met de planken zorgt namelijk voor een uitstraling, die eigenlijk iedereen mooi vindt. Je kunt een gezinsfoto op hout in nagenoeg elk formaat bestellen.

gezin fotoshoot op hout jong gezinnetje op hout gezinsfoto herfst op hout afgedrukt

De mogelijkheden van een gezinsfoto op hout

Een mooie familiefoto is een leuke opvulling van een muur in de woonkamer bijvoorbeeld. Heb je een foto met veel gezichten en wil je de kleuren zo goed mogelijk tot hun recht laten komen? Dan is het verstandig om te kiezen voor een afwerking met whitewash. Bij deze afwerking komt de houtstructuur minder naar voren. Vind je de houtstructuur juist mooi? Dan kun je ervoor kiezen om geen whitewash te doen. Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van tevreden klanten, die een gezinsfoto op hout af hebben laten drukken. Er is keuze uit vier verschillende houtsoorten, namelijk ayoushout, vurenhout, steigerhout en multiplex. Ayoushout, vurenhout en steigerhout bestaan uit diverse planken en multiplex wordt gemaakt van plaatmateriaal. Hier heb je dus geen last van naden tussen planken en komen alle gezichten op de foto goed tot hun recht.

Een gezinsfoto op hout afdrukken

Wanneer je een gezinsfoto op hout wilt bestellen, gaat dit erg gemakkelijk in zijn werk. Je hoeft alleen de foto te uploaden, de gewenste houtsoort, afwerking en formaat te kiezen en wij doen de rest. Heb je je bestelling afgerond? Dan wordt je familiefoto op hout binnen 2 tot 4 werkdagen verzonden. Een familiefoto is niet alleen leuk voor aan je eigen muur, maar opa’s en oma’s zullen dit ook zeker leuk vinden. Je kunt dan bijvoorbeeld een foto van de familiedag af laten drukken of een andere foto van vader, moeder en de kinderen. Je kunt er alle kanten mee op. Wil je het graag cadeau geven, maar vind je het lastig om voor iemand anders te kiezen welke foto op het hout geprint wordt? Dan kun je er ook voor kiezen om een cadeaubon te geven.

Bestel vandaag nog een gezinsfoto op hout vanaf €6,20!

Terug naar het overzicht

Direct bestellen