• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Fotoproducten

Fotocadeaus

Op FotoOpHoutStunter.nl heb je nu ook een grote keus aan fotocadeaus. Wanneer je dit jaar eens iets écht origineels wilt geven, moet je zeker eens kijken naar onze collectie fotocadeaus. Er is voor iedereen wat te vinden. Of je nu een cadeautje zoekt voor een verjaardag, voor Valentijnsdag of voor de Feestdagen; er is altijd een passend fotocadeau. Bedrukt met een mooie foto heb je binnen de kortste keren iets moois in handen.

Onze collectie fotocadeaus

Waar je voorheen alleen een wanddecoratie bij ons kon bestellen, hebben we het assortiment nu uitgebreid met een grote collectie fotocadeaus. Zoals de naam al zegt zijn dit originele cadeautjes, die je kunt laten bedrukken met een zelfgekozen foto. Echt alle foto’s zijn geschikt voor een fotocadeau. Of het nou een selfie, een foto van je gezin of gewoon een afbeelding van het internet is: het zal altijd mooi staan op één van onze fotocadeaus. De fotocadeaus uit ons assortiment sluiten aan bij verschillende hobby’s en interesses. Zoek je een cadeau voor iemand die erg van koken houdt? Dan is een foto op schort, snijplank of placemat misschien wel leuk. Heb je een cadeau nodig voor een koffie- of theeleut? Laat dan een dierbare foto afdrukken op een (Magic) mok. Houdt de ontvanger erg van reizen? We hebben een personaliseerbare toilettas in het assortiment. Kortom: of je nu een cadeau voor jong, oud, man of vrouw zoekt, er is altijd iets te vinden.

Fotocadeaus bestellen

Door de grote keuze is het uitzoeken van het beste cadeau misschien nog wel moeilijker dan het bestellen ervan. Dat klusje is namelijk zomaar geklaard. Het enige wat jij hoeft te doen, is het uploaden van een mooie foto en vervolgens op bestellen te drukken. Je kunt eventueel nog een aantal fotobewerkingen doorvoeren, zoals een zwart-wit kleur of een sepia kleur. Binnen 2 werkdagen zullen we je bestelde fotocadeau dan versturen en binnen 3-5 werkdagen kun jij hem al op de deurmat verwachten. De verzendkosten bedragen € 5,95. Alle bestellingen vanaf €48 worden GRATIS verzonden!

Klaar om iemand te verrassen met een mooi fotocadeau? Bestel snel!