• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • Altijd GRATIS verzending
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Voorbeelden wereldkaart op hout

Hou je van reizen en wil je graag veel van de wereld zien? Met een wereldkaart aan de muur kun je elke dag wegdromen over de mooiste plekjes over de hele wereld en kun je zelf bijhouden waar je al bent geweest met bijvoorbeeld de wereldkaart met prikkers. Daarbij is het ook nog eens een prachtige decoratie voor je interieur.

Bij FotoOpHoutStunter hebben we een mooie variant op de verschillende soorten wereldkaarten die er al zijn: de wereldkaart op hout. Je kunt op dit houten wandbord met punaises en vlagspeldjes gemakkelijk aangeven waar je al geweest bent. Op deze manier word je altijd herinnerd aan je heerlijke vakanties naar verre landen. Ook kun je aangeven welke routes je hebt afgelegd tijdens je avontuurlijke road trip. Verder doe je dagelijks inspiratie op voor het kiezen van je volgende bestemming.

wereldkaart vingerafdruk op hout wereldkaart kleur op hout wereldkaart mintgroen op hout

Wereldkaart afdrukken op hout

Voor je favoriete wanddecoratie is het enige wat je hoeft te doen jouw mooiste afbeelding van een wereldkaart kiezen. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een vintage kaart met oude uitstraling. Nadat je gekozen hebt laat je de afbeelding gemakkelijk afdrukken op een van onze tientallen formaten. Lijkt zo’n wereldkaart als wanddecoratie jou ook zo leuk? Bestel vandaag nog jouw houten wereldkaart met vlaggetjes of prikkertjes voor de meest voordelige prijs bij FotoOpHoutStunter!

Terug naar het overzicht

Bekijk ook: Wereldkaarten.nl

Direct bestellen