• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Babyfoto op hout

Een babyfoto op hout is een mooie wanddecoratie voor in je eigen huis, maar ook om als kraamcadeau te geven aan kersverse ouders. Je kunt een foto van je pasgeboren kindje af laten drukken op 5 verschillende houtsoorten, zodat je de decoratie precies aan kunt passen naar jouw wensen. Zo’n foto is niet alleen leuk voor jezelf, maar het is ook zeker een origineel en persoonlijk cadeau voor op een babyshower. Je bestelt een babyfoto op hout al vanaf € 6,20.

babyfoto fotoshoot op hout foto baby slaapt op vurenhout pasgeboren baby op hout

Een babyfoto op hout laten maken

Met een foto kun je momenten voor altijd bewaren en als je deze foto dan ook nog afdrukt op hout, kun je hem ook nog eens op een hele mooie manier bewaren! Dit kun je bijvoorbeeld ook doen met een foto van de kleine! Kleintjes worden snel groot en door een mooie foto van hem of haar op hout af te laten drukken, blijven ze toch voor altijd een beetje klein. Een foto van je kindje is ook niet alleen leuk voor je eigen herinneringen, maar kan ook heel goed als een leuk en persoonlijk cadeau dienen voor bijvoorbeeld opa en oma! Ook is het een super origineel cadeau voor ouders van een pasgeboren kindje.

Kun je niet kiezen uit alle mooie babyfoto’s? Dan kun je ook een collage met babyfoto’s op hout af laten drukken. Zo heb je een mooie verzameling van alle mooie foto’s. Om inspiratie op te doen, vind je op deze pagina een aantal voorbeelden. Deze foto’s zijn afkomstig van tevreden klanten, die uiteraard hun toestemming hiervoor hebben gegeven.

Met keuze uit 5 verschillende houtsoorten, kun je de wanddecoratie volledig aanpassen naar jouw smaak en interieur. Er is keuze uit vurenhout, ayoushout, steigerhout en multiplex. Deze houtsoorten zijn zowel geschikt voor een jongen als meisje.

Een babyfoto op hout bestellen

Heb je een mooie foto van je eigen kindje of wil je een foto van de baby van een vriend(in) af laten drukken als cadeau? Dit gaat erg makkelijk. Je kunt gewoon de foto uploaden en vervolgens de houtsoort, formaat en afwerking selecteren. Wanneer je je bestelling afgerond hebt, doen wij de rest en wordt jouw babyfoto binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. Vind je het lastig om voor iemand anders te kiezen welke foto op het hout afgedrukt wordt of is de baby nog niet geboren? Dan kun je ook kiezen voor een cadeaubon. Op deze manier kan de ontvanger bijvoorbeeld de foto’s van de fotoshoot van hun kleine afwachten en kunnen ze zelf een babyfoto uitkiezen.

Bestel vandaag nog een babyfoto op hout vanaf €6,20!

Terug naar het overzicht

Direct bestellen