• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op hout
85% Korting
Al vanaf € 6,75
Foto op hout
85% Korting
Al vanaf € 6,75
Topgarantie
  • Voor 15:00 besteld, binnen 2 werkdagen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 48,-
  • Keuze uit hout voor binnen of buiten
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 150x100)
Bestel nu je hout met 85% korting

Houten ophangsysteem

Natuurlijk kun je je foto gewoon op een plankje zetten, maar je kunt ook je foto op hout ophangen! Nu denk je dat het heel lastig is om een foto op hout op te hangen aan de muur, maar het is echt kinderspel! Daarnaast heb je bij ons ook nog verschillende ophangsystemen, waardoor jij de juiste ophangsysteem houten plaat kan kiezen. Bestel vandaag nog een foto op hout met ophangsysteem!

Voordelen van het foto op hout ophangsysteem

Bij onze ophangsystemen komen meerdere voordelen bij kijken. Het is echt heel gemakkelijk om alle benodigdheden te monteren, het is dus echt niet nodig de buurman te vragen. Daarnaast hebben wij voor jou ook een handleiding geschreven, waarin de stappen concreet worden uitgelegd hoe jij een foto op hout kan ophangen. Wanneer je het eindproduct ophangt, zal je zien dat het product strak aan de muur hangt. Het ophangsysteem is ook niet te zien, waardoor het product als het ware zweeft. Daarnaast is dit ophangsysteem geschikt voor zowel grote als kleinere formaten. Hierdoor is een houten plaat aan muur bevestigen een kwestie van tijd.

Daarbij komt ook nog eens kijken dat je niet zoals vroeger gaten in je foto hoeft te boren. Hierdoor is het eindproduct mooier en krijgt het een sierlijke uitstraling. Uiteraard moet je nog steeds wel met schroeven werken. Waar je wel op moet letten is de positionering aan de achterzijde. Als je het eindproduct namelijk niet goed ophangt, loopt de foto niet evenwijdig aan de bovenkant. Je moet een spijker aan de muur bevestigen, het haakje boor je aan de foto. De spijker gebruik je als wandbevestiging en je hangt het haakje daaraan, de spijker valt dan mooi in de kartelrand. Mocht je een te groot gat hebben voor één spijker, dan geven wij je ook een plug mee zodat de spijker toch past. Je kunt ook meerdere spijkers bevestigen zodat de foto nog steviger hangt, maar je moet wel erg nauwkeurig zijn om ze goed op te hangen omdat de ophangpunten op dezelfde hoogte moeten blijven.

Ophangsysteem foto op hout

Houten ophangsysteem bestellen

Het houten ophangsysteem bestellen is optioneel, als je ervoor kiest deze erbij te laten leveren, betaal je een prijs van 3,79 euro. Voor andere soorten producten zijn er ook verschillende soorten ophangsystemen. Zo zijn er afstandhouders bij glas, deze zorgen ervoor dat er een ruimte tussen de foto en de muur ontstaat, dat de foto recht aan de muur hangt, is met dit soort systeem makkelijk te regelen. Bij aluminium hebben we een plakophangsysteem, bij canvas hebben we een haakje met schroeven en plug en bij een blok heb je, vanzelfsprekend, geen ophangsysteem nodig. Alle ophangsystemen zijn bij te bestellen. Hieronder vertellen wij aan jou in het kort hoe je een foto op hout kan ophangen.

Het eerste waarover je een beslissing moet maken is waar je de foto wil ophangen. Of je de foto ophangt in de woonkamer, slaapkamer of gang: het product komt overal tot zijn recht. Wanneer je deze keuze hebt gemaakt moet je een gaatje in de muur boren en hierin bevestig je een schroef, waarbij de schroef ongeveer vier millimeter moet uitsteken. Vervolgens kan je het zelfgekozen houten ophangsysteem bevestigen op de achter kant van het product. Als laatste kan je het product nu ophangen aan het schroefje. Binnen enkele minuten ben je hiermee klaar en kan je genieten van het eind product. Een houten plaat ophangen is nog nooit zo simpel geweest!

Wij bij FotoOpHoutStunter.nl hopen dat jij via deze manier voldoende informatie hebt gekregen over het houten ophangsysteem. Wanneer je toch nog een vraag hebt kan je een kijkje nemen op onze website. Hier hebben wij namelijk een pagina met veelgestelde vragen. Wanneer jij hier geen antwoord krijgt op je vraag kan je ook nog altijd contact opnemen met onze klantenservice, zowel via de telefoon als de mail. Wanneer je een foto op hout voor 15:00 besteld, heb je het product binnen twee werkdagen in huis. Bestel vandaag nog een foto op hout bij FotoOpHoutStunter.nl!