• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op hout
85% Korting
Al vanaf € 6,75
Foto op hout
85% Korting
Al vanaf € 6,75
Topgarantie
  • Voor 15:00 besteld, binnen 2 werkdagen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 48,-
  • Keuze uit hout voor binnen of buiten
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 150x100)
Bestel nu je houtprint met 85% korting

Print op hout

Tegenwoordig is er enorm veel keus uit verschillende producten. Maar als jij jouw foto’s in het mooiste licht tentoon wilt stellen is de print op hout het juiste product voor jou! Dit is een foto op houten planken. Je krijgt de echte hout textuur in de foto op deze manier en dit geeft de foto een extra dimensie.

Houten plaat bedrukken

Voordat je jouw houtprint kunt bestellen is het handig om te weten wat het precies inhoudt om een print op hout te maken. Om te beginnen kan jouw hout print op vier verschillende soorten hout geprint worden: vurenhout, ayoushout en steigerhout en tot slot op multiplex. Al deze houtsoorten zijn gecertificeerd FSC en/of PEFC keurmerk. Dit betekent dat ze verantwoord en duurzaam zijn geproduceerd in bossen die gezond zijn. Zo hoef je je geen zorgen te maken om illegale houtkap praktijken.

De eerste drie zijn de keuzes als je gaat voor printen op hout. Je hout printen bestaat dan uit planken. In het geval van steigerhout, dit is een houttype die veel beter tegen water kan dan de rest. Dus je zou kunnen overwegen om deze onder een afdak buiten te laten installeren. Bij al deze typen planken worden aan de achterzijde aan elkaar verbonden door 2 of meerdere dwarslatten. Vind je naden in jouw op hout geprinte foto niet mooi, dan kies je voor een print op multiplex, want die bestaat uit 1 plaat en geeft hetzelfde effect als een foto op mdf afdrukken. Een multiplex plaat is gemaakt van enkele lagen hout, die vervolgens samengelijmd zijn tot één geheel. Dit wordt ook wel triplex genoemd. Het is vele malen egaler dan de andere typen hout.

Wanneer je gaat printen op hout, krijg je door de noesten en de nerven een warm effect. Het kan precies de uitstraling zijn die je zoekt voor jouw mooiste foto’s. Hoeft de houtstructuur wat jou betreft niet zo opvallend aanwezig te zijn, maar wil je de foto juist wat scherper, dan kies je in het bestelproces voor whitewash. Op deze website kun je door middel van foto’s de verschillen zien tussen een foto op hout afdrukken met en zonder whitewash. Deze optie komt vanzelf aan bod tijdens de tweede stap van het bestelproces van jouw eigen print op hout

Foto op hout printen

Voor je mooiste en goedkoopste foto op hout printen ben je bij FotoOpHoutStunter aan het juiste adres! Jouw favoriete foto of de mooiste foto van je familie of vrienden, laat je hier het mooiste op hout printen. Bovendien vind je in heel Nederland geen goedkopere houtprint van tenminste dezelfde kwaliteit. Om jouw leukste foto’s te laten afdrukken kun je in onze besteltool alle opties bekijken en jouw foto eventueel nog even bewerken voordat je het op hout print. Misschien wil je nog een leuke tekst toevoegen om het een mooier geheel te maken of je wilt de foto nog een kwartslag draaien, het is allemaal mogelijk. In de vertoning van de website kun je goed zien wat jouw aanpassingen allemaal doen met het eindproduct. Je kunt ook nog het juiste formaat selecteren. In de tweede stap heb je de whitewash optie, samen met een filter optie. Je hebt bij Fotoophoutstunter de keuze uit twee filters, een zwart-wit filter en een sepia filter. Deze kunnen gebruikt worden om een uniek stijl te geven aan jouw mooiste foto printen op hout.

Bestel dus vandaag nog je goedkoopste foto op hout bij FotoOpHoutStunter.nl en geniet jarenlang van een prachtige houtprint aan de muur! Let op, Hout is een natuurproduct en werkt onder invloed van het toe- en afnemen van de luchtvochtigheid en temperatuur. De kieren tussen de planken kunnen door het krimpen/uitzetten van het hout groter/kleiner worden.