• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Kinderfoto's op hout afgedrukt

Kinderfoto’s op hout zijn het meest afgedrukte onderwerp. Het is dan ook super leuk om een mooie foto van je kinderen af te laten drukken en deze aan de muur te hangen. Dit is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor opa en oma of als cadeau voor Moederdag of Vaderdag. Je kunt er alle kanten mee op! Met keuze uit 4 verschillende houtsoorten, kun je de foto volledig naar jouw wensen maken. Je bestelt een kinderfoto op hout al vanaf € 6,20.

kinderfoto met hond op hout kinder fotoshoot op vurenhout gedrukt zusjes op hout

De mogelijkheden van kinderfoto’s op hout

Daar waar de meeste mensen er vroeger voor kozen om hun favoriete foto van hun kids af te drukken op canvas, kiezen de meeste ouders er nu voor om hun kinderfoto op hout te laten drukken. Of het nou ayoushout, vurenhout, steigerhout of een kinderfoto op multiplex is, een kinderfoto past erg goed bij de warme uitstraling die hout automatisch met zich meebrengt. Sommige houtprints zijn opgebouwd uit losse planken. Hierbij is het van belang er goed op te letten waar de naden tussen de planken op de foto gepositioneerd worden. Wanneer je jouw foto geüpload hebt, krijg je direct een preview te zien. Zo kun je direct bekijken of je de afdruk mooi zult vinden. Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van tevreden klanten. Op deze manier kun je inspiratie opdoen voor je eigen muur.

Kinderfoto’s op hout af laten drukken

Een kinderfoto op hout is erg leuk voor aan je eigen muur. Een mooie foto van broertjes en zusjes is zeker een vrolijke opvulling van de muur. Ook is het een leuk cadeau voor Vaderdag, Moederdag of opa en oma. Je kunt natuurlijk een fotoshoot laten doen, maar schoolfoto’s zijn hier ook geschikt voor!

Daarnaast kun je ook een cadeaubon geven wanneer je het moeilijk vindt om voor iemand anders te kiezen welke foto afgedrukt wordt op het hout. Wanneer je jouw foto geüpload hebt, kun je de houtsoort, het formaat en de afwerking uitkiezen en je bestelling afronden. Wanneer je besteld hebt, wordt jouw kinderfoto op hout binnen 2 tot 4 werkdagen verzonden.

Bestel vandaag nog een kinderfoto op hout vanaf € 6,20.

Terug naar het overzicht

Direct bestellen