• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Dierenfoto op hout

Een dierenfoto op hout is een leuke wanddecoratie voor de echte dierenliefhebbers onder ons. Je kunt zelf kiezen welke foto van je huisdier je af laat drukken op één van onze houtsoorten. Hout is uitermate geschikt om een dierenfoto op af te laten drukken, want het materiaal geeft een warme uitstraling aan je foto. Met keuze uit 4 verschillende houtsoorten en nog veel meer formaten, kun je hem volledig naar jouw wensen aanpassen. Je bestelt een dierenfoto op hout al voordelig vanaf €6,20.

foto kat op hout paardenfoto op hout fotoshoot kind met huisdier op vurenhout

Een dierenfoto op hout af laten drukken

Een dierenfoto op hout is een leuke wanddecoratie voor de echte dierenvriend onder ons. Het hoeft niet per se dierendag te zijn voor bijvoorbeeld een mooie honden foto op hout. Je kunt namelijk bij ons elke dag een foto van je huisdier af laten drukken op een fotoproduct. Ook is een foto van je huisdier op hout een mooie herinnering voor later, wanneer hij of zij er misschien niet meer is.
Hout is een uitermate geschikt materiaal om een dierenfoto op af te laten drukken. Het natuurproduct geeft een warme, natuurlijke uitstraling aan de foto en past om deze reden dan ook in bijna elk interieur. Er is keuze uit vier verschillende houtsoorten, namelijk: ayoushout, vurenhout, steigerhout en multiplex. Je kunt de afdruk dus volledig naar jouw wensen aanpassen. Er is keuze uit een afwerking met of zonder whitewash. Om de kleuren in je foto zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen, adviseren wij je om voor whitewash te kiezen. Bij een afwerking zonder whitewash worden namelijk de witte delen in je foto niet op het hout geprint.

Een dierenfoto op hout bestellen

Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van de huisdieren van onze tevreden klanten, zodat je zelf ook wat inspiratie op kunt doen. Het bestellen van een dierenfoto op hout gaat erg gemakkelijk. Het enige wat jij hoeft te doen, is het uploaden van de foto van je huisdier, het formaat, de houtsoort en de uitsnede te kiezen. Vervolgens kun je je bestelling afronden en doen wij de rest. Wanneer je je bestelling afgerond hebt, wordt de foto van je huisdier speciaal op het hout afgedrukt en wordt deze binnen 2 tot 4 werkdagen verzonden. De verzendkosten bedragen hierbij €5,95. Bestel jij voor meer dan €48? Dan wordt jouw bestelling GRATIS verzonden.

Bekijk onze voorbeelden en bestel vandaag nog je favoriete dierenfoto op hout!

>Terug naar het overzicht

Direct bestellen