• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Over ons

Voordat je iets bestelt, wil je natuurlijk wel weten wie nou eigenlijk verantwoordelijk zijn voor het vervaardigen van je product. Alleen op die manier kun je met een gerust hart je bestelling plaatsen. We snappen dit heel goed en we lichten onszelf dan ook graag even toe. Op deze Over ons-pagina vertellen we je wat meer over onze werkwijze, onze werknemers en onze andere webshops.

Onze werkwijze

Over onze werkwijze kunnen we kort, maar krachtig zijn. Bij iedere bestelling streven we namelijk telkens weer naar de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs en dat kunnen we maar op één manier bereiken. Wij werken met veel precisie en maken gebruik van de beste materialen en high-tec printers. Door onze kwalitatief uitstekende Fine-art printers in te zetten, drukken wij keer op keer scherpe fotoprints op de verschillende materialen. Wij willen dat onze klanten op ieder moment tevreden zijn en bieden daarom gedurende het hele bestelproces de beste service. Alleen door op deze manier te werken, kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten na afloop 100% tevreden zijn met de bestelde producten.

Onze werknemers

Wij doen het natuurlijk niet alleen. Samen met een heel team staan we iedere dag weer voor u klaar. Al onze werknemers zijn enthousiast, ambitieus en hebben hetzelfde doel voor ogen. We werken met een jong team, waardoor er iedere dag weer creatieve ideeën naar voren komen. Op die manier kunnen we onszelf keer op keer blijven verbeteren. Samen zijn we klantgericht, denken we graag met je mee en zullen we altijd voor alles een oplossing proberen te vinden. Wil je meer te weten komen over onze werknemers of wil je misschien zelf ook deel uit gaan maken van ons team? Bekijk dan snel onze uitgebreide pagina hierover.

Onze andere webshops

Ook op het gebied van webshops zijn we niet alleen. In totaal hebben we vijf webshops onder onze hoede. Iedere webshop heeft een eigen specialiteit. Zo kun je bij FotoOpHoutStunter.nl terecht voor de beste kwaliteit foto op hout en vind je bij AluminiumStunter.nl de mooiste foto op aluminium. Wil je je tuin een oppepper geven? Bestel dan je tuindoek bij onze prijsstunter GoedkoopTuindoek.nl. Toch liever een foto op canvas? Daar zijn TopDoek.nl en LinnenFotoSchilderij.nl de juiste adressen voor. Alle webshops hebben één ding gemeen: we streven allemaal naar de hoogste kwaliteit en de laagste prijs!

Waar wacht je nog op? Bestel nu snel jouw gewenste fotoproduct!