• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Wanddeco

Wanddecoratie

Bij FotoOpHoutStunter.nl heb je keuze uit diverse soorten wanddecoratie. Allemaal voor een scherpe prijs en met hoge kwaliteit. Niet alleen vind je in ons assortiment een foto op hout, maar nog veel meer soorten, zoals bijvoorbeeld een foto op canvas of aluminium. Je kunt zelf het materiaal, formaat en de foto uitkiezen. Zo creëer je een unieke wand decoratie die precies in jouw interieur past! Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven!

  • Snelle levering
  • Goedkoop!
  • Diverse materialen en formaten

De verschillende soorten wanddecoratie

Heb je een mooie foto die je graag af wilt laten drukken als wanddecoratie? Dan ben je bij FotoOpHoutStunter.nl aan het goede adres. In ons assortiment vind je namelijk 7 verschillende soorten muurdecoratie met elk een unieke uitstraling. Als eerste denk je dan door onze naam waarschijnlijk aan een foto op hout. Naast een foto op hout vind je in ons assortiment ook de mogelijkheid om een foto op canvas, aluminium, poster, plexiglas, forex of tuinposter te laten drukken. Met al deze verschillende soorten is er voor elk interieur wel een passende wanddecoratie te maken. Je kunt de wand decoratie volledig naar jouw wensen aanpassen
Niet alleen zijn deze muurdecoraties leuk voor in je eigen interieur, maar wanddecoraties zijn ook ideaal om cadeau te geven. Vind je het lastig om een keuze te maken voor iemand anders? Dan kun je ook ervoor kiezen om een FotoOpHoutStunter.nl cadeaubon te geven.

Een wanddecoratie bestellen

Je kunt een wanddecoratie helemaal aanpassen aan jouw wensen. Wanneer je één wilt bestellen, gaat dit erg gemakkelijk. Allereerst selecteer je de materiaalsoort van jouw keuze. Vervolgens upload je jouw favoriete foto en vink je het gewenste formaat aan. Je kunt eventueel nog een aantal (gratis) fotobewerkingen doen. Je kunt gratis tekst toevoegen aan je foto of hem omzetten naar zwart/wit of sepia tinten. Voor een kleine meerprijs kun je een collage laten maken. Je bestelt jouw unieke wanddecoratie met eigen foto al vanaf € 4.95. De verzendkosten van de verschillende soorten muurdecoratie bedragen € 5,95. Alle bestellingen vanaf €48 worden GRATIS verzonden!

Bestel vandaag nog jouw favoriete foto op één van onze soorten wanddecoraties vanaf € 2,95!