• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Kunst op hout

Kunst van hout is wel degelijk mogelijk op FotoOpHoutStunter. Heb jij een favoriet kunstwerk dat je graag aan de wand wilt vereeuwigen als kunst op hout? Dan is een foto op hout een uitstekende optie. Dit is weer eens iets anders dan een standaard omlijsting van een schilderij, maar geeft jouw foto een unieke afdruk. Dit hoeft niet per se een kunstwerk van een professionele kunstenaar te zijn, maar natuurlijk hoort een tekening van jouw kind of kleinkind ook in de categorie kunst. Laat deze prachtige werken vastleggen door middel van kust van hout!

grachten foto nacht op vurenhout fotograaf foto van natuur op hout stilleven op vurenhout

Wat is kunst op hout afgedrukt?

Kunst hout is ideaal om een foto op te laten afdrukken. Een kunstwerk heeft uiteraard een materiaal nodig waarbij het goed tot zijn recht komt. Hout is hier erg geschikt voor. Ook verzekeren wij van FotoOpHoutStunter jou dat de foto een scherp wordt afgedrukt met een hoge kwaliteit. Als je jouw favoriete kunstwerk wilt afdrukken is hout dus een uitstekende optie. Je kunt bijvoorbeeld een schilderij van jouw favoriete schilder laten afdrukken op hout. Ook kun je een tekening van jouw kind afdrukken, omdat je zo’n print als een waar kunstwerk kunt beschouwen. Deze kun je ophangen en voor altijd koesteren, ook als ze wat ouder en groter zijn. Bij het bestellen van kunst hout heb je de keuze uit meerdere houtsoorten. Deze houtsoorten zijn: ayoushout, vurenhout, steigerhout en multiplex. Er zijn een aantal verschillen tussen deze houtsoorten. Het grootste verschil is dat ayoushout, vurenhout en steigerhout bestaan uit meerdere houten planken die aan elkaar worden bevestigd met een dwarslat aan de achterkant. Een foto op multiplex bestaat uit één houten plaat. Verder zijn er nog verschillen in de afwerking tussen deze houtsoorten, deze verschillen kun je lezen bij de productomschrijving van een foto op hout.

Kunst op hout bestellen

Je kunt een foto op hout volledig personaliseren zoals jij dat wilt, door het kunstwerk, formaat en houtsoort te kiezen. Kunst hout is beschikbaar in formaten van 20x20 cm tot en met 250x100 cm. Ook kun je kiezen voor een whitewashbehandeling. Bij deze behandeling worden de witte delen in de foto geprint, krijgt de foto een scherpere afdruk, worden nerven en noesten minder zichtbaar. Een whitewashbehandeling wordt wel aanbevolen. Een foto op hout wordt al binnen 2 tot 4 werkdagen verstuurd. Hierbij zijn er € 5,95 aan verzendkosten. Als je voor meer dan €48 bestelt, wordt jouw bestelling GRATIS verzonden. Je hebt al een kunstwerk op hout vanaf € 6,20.

Terug naar het overzicht

Direct bestellen