• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • SPOEDlevering mogelijk!

Een moment geduld aub..

Fotocollage op hout

Fotocollage op hout

Een mooie fotobewerking die wij voor jou kunnen doen is een fotocollage op hout. Een foto op hout collage vertelt een verhaal door middel van foto’s. Als je zelf niet zo’n held bent met fotobewerkingsprogramma's, kun je een collage op hout laten maken door onze vormgever. Dit doen wij al voor € 15,- bovenop de originele prijs. Dit is inclusief 2 correctieronden. Er wordt samen met jou gekeken naar de ontwerpen en jij bent hier vrij in om een keuze te maken.

  • Collage van jouw favoriete foto’s
  • Inclusief 2x kosteloos wijzigen
  • Voor maar €15,- extra

Een fotocollage maken op hout

Als je al jouw favoriete foto’s wil bundelen tot één kunstwerk, is een hout fotocollage een goed idee. Als je niet zo handig bent met photoshop maar als je wel graag een foto collage op hout of een ander materiaal wilt bestellen, kun je dit doen via onze vormgever.
Stappen:
1. Kies het gewenste formaat waarop je jouw collage afgedrukt wilt.
2. Upload één foto om vervolgens op ''Begin met personaliseren'' te klikken.
3. Selecteer bij Fotobewerkingen ''Collage" en controleer je bestelling. De bestelling kun je daarna afronden zoals je bij een gewone bestelling gewend bent.

Na het afronden van de bestelling volgens bovenstaande stappen neemt onze vormgever contact met je op. Je kunt dan je mooiste foto’s insturen, zodat de vormgever aan de slag kan. Je kunt naast de foto’s ook andere dingen doorgeven:
- Je kunt ook nog kiezen voor een andere fotobewerking zoals een zwart-wit-collage of een tekst erbij.
- Je kunt zelf bepalen of er ruimte komt tussen de foto’s en welke kleur deze eventueel heeft, ook kun je de indelingen van de foto’s zelf bepalen.

Hierna hoef jij niks meer te doen en kun je het hout collage maken overlaten aan de vormgever. Deze komt zo snel mogelijk met een voorbeeldontwerp, deze krijg jij in de mail toegestuurd. Je kunt 2 keer dit ontwerp gratis laten wijzigen. Jouw favoriete foto’s worden verzameld en tot een hoogwaardige originele fotocollage hout gemaakt.

Collage op hout laten afdrukken

Met je eigen foto’s kun je een verhaal vertellen, wanneer je één foto op afdrukt, vertelt dat vaak minder dan wanneer je meerdere foto’s laat afdrukken. Je kunt extra veel nadruk leggen op een foto door hem een special effect te geven zoals zwart-wit of sepia te maken, dit doet onze designer met liefde voor je. Het enige wat je doen moet is je mooiste foto’s insturen. De marges kunnen verschillen, de vormgever zal dit zo maken dat je collage echt tot zijn recht komt. Om je wat inspiratie te geven kun je kijken bij onze voorbeelden van collage op hout.

Een fotocollage bestellen

Pas nadat je samen met onze vormgever akkoord bent gegaan over de foto op hout collage of een collage op ander materiaal, gaat de levertijd in. Dit is hetzelfde als bij een normale foto op hout: binnen 3-5 werkdagen wordt jouw foto collage op hout verzonden. Een fotocollage op hout maken kan op verschillende manieren, er zijn veel formaten en soorten hout waar je uit kunt kiezen. Bij alle combinaties geldt dat er voor een collage op hout maken € 15,- bovenop de prijs wordt gerekend. Dit geldt ook voor andere materialen zoals een fotocollage op canvas. Deze € 15,- is inclusief 2 correctieronden om het voorbeeld van de collage aan te passen. Hierbij zijn de verzendkosten € 5,95. Een spoedlevering is ook mogelijk, maar dat kost 20% extra. Heb je nog vragen of advies nodig? Neem contact met ons op! Bestel nu een collage op hout op FotoOpHoutStunter.nl!

Direct bestellen