• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
 • GRATIS verzending vanaf € 48,-
 • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op hout
85% Korting
Al vanaf € 6,75
Foto op hout
85% Korting
Al vanaf € 6,75
Topgarantie
 • Voor 15:00 besteld, binnen 2 werkdagen in huis
 • Gratis verzending vanaf € 48,-
 • Keuze uit hout voor binnen of buiten
 • XXL formaten mogelijk (groter dan 150x100)
Bestel nu je hout met 85% korting

Fotocollage op hout

Een mooie fotobewerking die wij voor jou kunnen doen is een foto collage op hout. Een fotocollage op hout vertelt een verhaal door middel van foto’s. Als je zelf niet zo’n held bent met fotobewerkingsprogramma's, kun je een collage op hout laten maken door onze vormgever, deze is gespecialiseerd in fotocollage maken. Dit doen wij al voor € 15,- bovenop de originele prijs. Dit is inclusief 2 correctieronden. Er wordt samen met jou gekeken naar de ontwerpen en jij bent hier vrij in om een keuze te maken voor jouw collage op hout.

 • Collage op steigerhout van jouw favoriete foto’s
 • Inclusief 2x kosteloos wijzigen
 • Voor maar €15,- extra

Een fotocollage maken op hout

Als je al jouw favoriete foto’s wil bundelen tot één kunstwerk, is een fotocollage op hout een goed idee. Als je niet zo handig bent met Photoshop, maar als je wel graag een fotocollage op hout of een ander materiaal wilt bestellen, kun je dit doen via onze vormgever.

Stappen:

1. Kies het gewenste formaat waarop je jouw collage afgedrukt wilt.

2. Upload één foto om vervolgens op ''Begin met personaliseren'' te klikken.

3. Selecteer bij Fotobewerkingen ''Collage" en controleer je bestelling. De bestelling kun je daarna afronden zoals je bij een gewone bestelling gewend bent.

Na het afronden van de bestelling volgens bovenstaande stappen neemt onze vormgever contact met je op. Je kunt dan je mooiste foto’s insturen, zodat de vormgever aan de slag kan. Je kunt bij foto collage maken ook andere dingen doorgeven:

 • Je kunt ook nog kiezen voor een andere fotobewerking, zoals een zwart-wit-collage of een tekst erbij.
 • Je kunt zelf bepalen of er ruimte komt tussen de foto’s en welke kleur deze eventueel heeft, ook kun je de indelingen van de foto’s zelf bepalen.

Hierna hoef jij niets meer te doen en kan jij jouw fotocollage hout maken overlaten aan de vormgever. Deze komt zo snel mogelijk met een voorbeeldontwerp en krijg jij in de mail toegestuurd. Je kunt dit ontwerp 2 keer gratis laten wijzigen. Jouw favoriete foto’s worden verzameld en tot een hoogwaardige originele fotocollage hout gemaakt.

Fotocollage op hout laten afdrukken

Met je eigen foto’s kun je een verhaal vertellen, wanneer je één foto op afdrukt, vertelt dat vaak minder dan wanneer je meerdere foto’s laat afdrukken. Je kunt extra veel nadruk leggen op een foto door hem een special effect te geven zoals zwart-wit of sepia te maken, dit doet onze designer met liefde voor je. Het enige wat je doen moet is je mooiste foto’s insturen. De marges kunnen verschillen, de vormgever zal dit zo maken dat je collage echt tot zijn recht komt. Om je wat inspiratie te geven kun je kijken bij onze voorbeelden van collage op hout. Hier zitten gegarandeerd foto's tussen die jij kunt gebruiken, en met onze hulp is een collage maken makkelijker dan ooit. Een foto op hout afdrukken is is simpel en daarnaast heb je diverse opties om deze collage zo persoonlijk mogelijk te maken.

Een foto collage bestellen

Pas nadat je samen met onze vormgever akkoord bent gegaan over de foto op hout collage of een foto collage op ander materiaal, gaat de levertijd in. Dit is hetzelfde als bij een normale foto op hout: binnen 2-4 werkdagen wordt jouw foto collage op hout verzonden. Een fotocollage op hout maken kan op verschillende manieren, er zijn veel formaten en soorten hout waar je uit kunt kiezen. Bij alle combinaties geldt dat er voor een collage op hout maken € 15,- bovenop de prijs wordt gerekend. Dit geldt ook voor andere materialen zoals een fotocollage op canvas. Deze € 15,- is inclusief 2 correctieronden om het voorbeeld van de collage aan te passen. Hierbij zijn de verzendkosten € 5,95. Bestellingen boven de € 48,- worden GRATIS verzonden. Een spoedlevering is ook mogelijk, maar dan betaal je een kleine meerprijs. Heb je nog vragen of advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bestel nu een fotocollage hout op FotoOpHoutStunter.nl! Want zeg nu zelf, wat is nou mooier dan jouw eigen foto collage op hout!