• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op hout
85% Korting
Al vanaf € 6,75
Foto op hout
85% Korting
Al vanaf € 6,75
Topgarantie
  • Voor 15:00 besteld, binnen 2 werkdagen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 48,-
  • Keuze uit hout voor binnen of buiten
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 150x100)
Bestel nu je hout met 85% korting

Fotocollage op hout

Fotocollage op hout bestellen

Ben jij jouw kale muren ook zo goed als zat? Wil jij graag iets om jouw huiskamer, slaapkamer of keuken op te vrolijken? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Onze fotocollage op hout zorgt voor een heel gezellige sfeer die jou elke ochtend op jouw gemak zal stellen. en het mooiste is nog, je bepaalt helemaal zelf welke foto’s jij op jouw foto collage op hout wilt laten zetten!

Kies bijvoorbeeld voor verschillende foto’s van jij en jouw familie, vrienden of iets compleet anders. Jouw favoriete artiest, voetballer of bezienswaardigheid. Je kan het zo gek niet bedenken.

Een collage op hout is een leuk aandenken aan jouw favoriete herinneringen, of dingen/mensen die jouw dag opvrolijken. Het is een originele manier om van die saaie kale muur af te komen. Hieronder vertellen wij meer over de fotocollage van hout en hoe je deze moet bestellen!

Fotocollage van hout met eigen foto

Een fotocollage op hout kun je snel en makkelijk plaatsen waar jij hem wilt ophangen. Hij is natuurlijk op zijn mooist wanneer hij centraal in de woning wordt opgehangen zoals in de woonkamer. Maar wanneer je hem liever in de slaapkamer hebt hangen zodat je er elke ochtend mee wakker wordt, valt dat natuurlijk volledig te begrijpen. Welke foto’s jij op jouw collage op hout wilt laten zetten is volkomen aan jou!

Één foto is leuk, maar het is nog vele malen leuker om er verschillende foto’s in terug te laten komen. Meerdere foto’s vertellen vaak een verhaal en zijn nóg leuker voor jou en jouw gasten. Welke foto zet jij er op?

De gekozen foto’s geven aan wat voor persoon je bent. Door bijvoorbeeld allerlei verschillende foto’s van jouw favoriete bezigheden en personen in jouw fotocollage terug te laten komen laat je door middel van foto’s zien wat jouw interesses zijn. Een leuke en originele manier om anderen te laten zien wie jij bent.

Je zou ook kunnen kiezen voor een collage met allerlei verschillende foto’s van jezelf, vrienden en familie. Dat is een mooi aandenken aan prachtige herinneringen van jouw hoogtepunten.

Fotocollage op hout bestellen

Stel jouw eigen foto collage op hout samen door hem simpelweg in elkaar te zetten, op te sturen en door ons te laten maken. Kies de foto’s die jij graag aan de muur hebt hangen, maak er een mooie originele collage van, en wij maken hem werkelijkheid voor jou! Je hoeft dus alleen een collage te maken, op te sturen en ons de foto’s laten afdrukken, ideaal!

Hij is dus binnen een mum van tijd besteld, en dankzij onze snelle levering heb jij hem ook zo in huis. Makkelijker dan dit wordt het niet! Wij zetten hem voor jou op het hout en zullen er een beeldschone collage van maken.

Fotocollage ophangen

Wanneer jij jouw fotocollage van hout hebt besteld komt de volgende stap. Een plekje zoeken om dit pronkstuk op te hangen. Het hangt natuurlijk af van de gekozen foto’s waar je de collage gaat ophangen. Wanneer je hebt gekozen voor een zwart-wit fotocollage is het misschien handig om jouw fotocollage op een iets kalmere en rustige plek te plaatsen.

Zwart en wit vullen elkaar juist goed aan omdat het elkaars tegenpolen zijn. Zwart is iets ruiger en wit maakt de foto juist rustig en koel. Een zwart-wit foto komt meestal het best tot zijn recht in een moderne omgeving. Al misstaat zo’n foto ook niet tussen felle kleuren in een kleurrijke woonkamer.

Waar je de prachtige collage aan foto’s ophangt is volledig aan jou. in principe zou hij overal kunnen hangen waar hij maar vaak genoeg wordt bekeken. In het midden van de woonkamer, aan de eettafel of in de hal bij binnenkomst. Er zijn opties genoeg.

Fotocollage als cadeau

Een fotocollage is natuurlijk een hele goede aankoop voor jezelf, je weet namelijk welke foto’s jij het liefst in jouw woonkamer hebt hangen, namelijk degene waar jij het beste op staat. Maar om een collage te ontvangen met allerlei foto’s die jij eigenlijk al vergeten was of juist helemaal niks van af wist is eigenlijk veel leuker.

Een houten fotocollage als cadeau is een mooie, grappige of ontroerende verrassing voor jouw geliefden. Aangezien elke fotocollage uit andere foto’s bestaat ben je in ieder geval origineel voorbereidt op de verjaardag van jouw favoriete mensen.

Fotocollage bestellen

De tijd is gekomen. Op dit moment ben je genoeg overtuigd om een fotocollage op hout te bestellen voor jezelf, vrienden of familie! Waar wacht je nog op? Hoe eerder je bestelt, hoe eerder je hem daadwerkelijk aan de muur hebt hangen. Bestel NU jouw eigen houten fotocollage met jouw mooiste foto voor een redelijke prijs en uitstekende kwaliteit op FotoOpHoutStunter!

Bestel hem vandaag nog en geniet binnenkort van jouw favoriete foto’s aan jouw eigen muur!