• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op ayoushout goedkoop

Goedkope foto op ayoushout

Foto op ayoushout is een foto op een prachtige, luxe houtsoort. Je foto wordt rechtstreeks op het ayoushout geprint. Ayoushout is een gladde, strakke houtsoort zonder oneffenheden. Het hout wordt voor het printen netjes afgewerkt dus het splintert niet. Hierdoor wordt je foto superstrak en glad afgedrukt op het hout. Daarnaast is je foto op ayoushout geschikt om buiten onder een afdakje op te hangen, want ayoushout is een duurzame houtsoort en is de houtsoort voor buiten. Ayoushout is witachtig, crèmegeel hout en kan veel vocht opnemen maar werkt bijna niet wat er voor zorgt dat het hout niet kromtrekt.

Goedkope foto op ayoushout De herkomst van ayoushout ligt in Afrika. Ayoushout komt onderandere uit Kameroen, Nigeria, Ivoorkust, Ghana en is een loofhoutsoort, ook wel bekend als Abachi of Triplochiton scleroxylon. De latten die gebruikt worden voor onze foto op ayoushout zijn ongeveer 10 cm breed en ze worden door latten aan de achterzijde tot een paneel van een geheel geschroefd. Het verschil met vurenhout is dat de goedkope foto op ayoushout beter tegen weersinvloeden kan. Ayoushout is een harde houtsoort dat niet gevoelig is voor krom trekken. Je kunt jouw houtprint op ayoushout dus met een gerust hart zowel binnen als buiten ophangen. Daarnaast levert een foto op ayoushout een strakker, scherper resultaat op dan een foto op vurenhout. Ayoushout bevat namelijk relatief weinig noesten, weinig nerven en heeft vrijwel geen structuur en is daardoor het meest nette hout om te beprinten. Details op de foto zijn perfect zichtbaar, doordat nerven en noesten subtiel zichtbaar zijn. De pure kleuren uit de foto komen perfect tot hun recht op het goudgeel nakleurende Ayoushout.

Foto op ayoushout met whitewash

Doordat een foto op ayoushout gladder is dan foto op vurenhout, is het resultaat van een foto op ayoushout zonder whitewash ook heel mooi. Kies je voor whitewash, dan wordt er eerst een witte laag op jouw houtprint aangebracht en pas daarna wordt de foto geprint. Het resultaat is hierdoor helderder. Je keuze maak voor whitewash maak je in onze besteltool.

Foto op ayoushout

Direct bestellen