• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Wanddecoratie steigerhout

Let op: steigerhout is helaas niet meer leverbaar. Voor een vergelijkbaar product raden wij aan om voor een foto op ayoushout te kiezen.

FotoOpHoutStunter.nl staat natuurlijk bekend om zijn houtproducten. We bieden dan ook verschillende soorten hout aan, waar je een mooie foto of tekst op af kunt laten drukken. Één van die soorten is steigerhout. Met dit hout kun je echt alle kanten op. Zo kun je bijvoorbeeld mooie wanddecoratie steigerhout maken. Erg leuk!

Steigerhout wanddecoratie

Je ziet het tegenwoordig overal voorbij komen: decoratie van steigerhout. Niet alleen kleine decoratie, zoals kaarshoudertjes of bloempotten, maar ook complete meubels. Bedden, tafels, banken en stoelen: tegenwoordig wordt alles van steigerhout gemaakt. En dat vinden wij hartstikke leuk! Onze fotoproducten passen daar namelijk uitstekend bij.

Wanddecoratie steigerhout

Iedereen vindt het belangrijk om het huis mooi in te richten. Een onderdeel van het interieur is natuurlijk ook wanddecoratie. Een muur zonder decoratie is namelijk ook maar saai. Er zijn heel veel verschillende soorten wanddecoratie, zoals fotolijstjes, klokken, schilderijen, maar ook een wanddecoratie van steigerhout. Steigerhout wanddecoratie geeft je interieur een erg landelijke, rustieke sfeer, maar zorgt ook weer voor een stoere uitstraling. Steigerhout heeft namelijk een erg grove structuur. Op steigerhout kun je van alles afdrukken, zoals een foto of een tekst. Druk je een foto op een steigerhouten wandbord af? Dan krijg je een erg persoonlijk tintje in je interieur. Ga je voor een tekst? Dan kun je iedere dag weer geïnspireerd worden. Zo kun je alle kanten uit.

Wanddecoratie steigerhout

Wanddecoratie steigerhout maak je erg gemakkelijk en snel. Via onze website kun je het formaat van je steigerhout wandbord kiezen en daarna je foto uploaden. Het is daarna nog mogelijk enkele extra's te kiezen, zoals fotobewerkingen of een kleureffect. Ook een ophangsysteem voor je steigerhout wanddecoratie is bij te bestellen. Hiermee kun je je decoratie recht en gemakkelijk aan de muur.

Wil jij ook een prachtige steigerhouten wanddecoratie maken? Bestel dan snel en binnen 1-3 werkdagen wordt jouw bestelling verstuurd!

Direct bestellen