• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Vakantiefoto op hout voorbeelden

Een vakantiefoto op hout is een populaire optie bij een foto op hout. Een foto van jouw reis past ideaal op een wanddecoratie van hout. Kun je echt niet kiezen tussen al jouw vakantiefoto’s? Kies dan voor een collage van al je vakantiefoto’s. Een foto op hout geeft jouw wand meer uitstraling en past zeker weten bij het interieur. Daarnaast is een foto op hout nog verder te personaliseren doordat je uit verschillende houtsoorten en formaten kunt kiezen.

vakantiefoto op hout je vakantiefoto op vurenhout afgedrukt foto buitenland reis op hout

Wat is een vakantiefoto op hout?

Jij zult die prachtige vakantie nooit meer vergeten met een vakantiefoto op hout. Tegenwoordig zijn er camera’s en mobieltjes die foto’s kunnen maken van een hoge kwaliteit. Als jij zo’n foto hebt gemaakt tijdens je vakantie kun je deze natuurlijk ook vergroten door deze te laten afdrukken en op te hangen. Een van de opties bij het printen is een foto op hout. Een foto op hout heeft vele voordelen. Zo kun je kiezen uit vele verschillende formaten die variëren van 20x20 cm tot en met 250x100 cm. Daarnaast zijn er wel vier verschillende houtsoorten waaruit je kunt kiezen. Deze houtsoorten zijn: vurenhout, ayoushout, steigerhout en mulitplex. Vurenhout, ayoushout en steigerhout zijn gemaakt van houten planken die aan elkaar vast worden gemaakt. Multiplex is één plaat. Bij de productpagina van een foto op hout vind je de verdere verschillen tussen deze houtsoorten. Bij een foto op hout valt er genoeg te kiezen en daarmee kun je jouw vakantiefoto op hout helemaal samenstellen zoals jij dat wilt.

Een vakantiefoto op hout bestellen

Naast dat je genoeg mogelijkheden hebt om te personaliseren en dat de kwaliteit van de foto op hout hoog is, profiteer je ook nog eens van een uitstekende service. Na een bestelling wordt jouw vakantiefoto op hout al binnen 2 tot 4 werkdagen verstuurd. Voor deze verzending rekenen wij € 5,95 aan extra kosten. Bestellingen boven de €48 worden GRATIS verzonden. Bij de bestelling kun je ook kiezen voor een ophangsysteem, dit kost maar € 3,67 en is erg simpel om te gebruiken. Je hebt al een vakantiefoto op hout vanaf € 6,20. Kortom, er zijn genoeg redenen om een vakantiefoto op hout bij FotoOpHoutStunter te bestellen.

Bestel vandaag nog een vakantiefoto op hout op FotoOpHoutStunter.nl!

Terug naar het overzicht

Direct bestellen