• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Grote foto op hout

Als je op zoek bent naar een echte eyecatcher om je interieur mee af te maken, is een grote foto op hout de beste optie. Deze grote wanddecoratie wordt het hoogtepunt van je inrichting!

Mogelijkheden grote foto op hout

Laat je favoriete foto opvallen in je kamer door deze te af te laten drukken op een XL houten wandbord. Bij FotoOpHoutStunter heb je veel keuze in afmetingen, tot de grootte van wel 120x80 cm! Daarbij kun je ook nog kiezen uit verschillende houtsoorten. Zo hebben we vurenhout, ayoushout en nog veel meer opties. Doordat er een eigen foto op het hout wordt afgedrukt geeft de decoratie direct een persoonlijke draai aan het interieur. Vaak wordt er dan ook gekozen voor een familiefoto of foto van de kinderen.

Een grote foto op hout: lekker opvallend!

Doordat het bord van hout is, zal deze grote wanddecoratie een natuurlijke en gezellige sfeer in huis brengen. Sommige houtsoorten laten namelijk nog duidelijk hun structuur door de foto heen zien, zoals vurenhout of steigerhout. Je kunt echter ook kiezen voor een strakkere houtsoort, waarbij de structuur van het hout bijna niet te zien is, zoals bij multiplex. Een houten wanddecoratie is dé woontrend van 2019, omdat het in elk interieur past.

Door dit grote wandbord kan niemand meer om jouw mooiste foto heen. Het wordt hét klapstuk van je inrichting. Een leuk idee is om bijvoorbeeld een landschapsfoto van een verre vakantie op een grote foto op hout af te drukken. Landschapsfoto’s komen goed tot hun recht op een grote foto op hout en je krijgt meteen een soort panorama-effect. Dit is erg leuk voor boven de bank.

Bij FotoOpHoutStunter worden grote formaten persoonlijk bij je thuis gebracht door onze eigen koerier. Je bent hierdoor verzekerd dat jou grote foto op hout in perfecte staat bij je thuis aankomt. Bij FotoOpHoutStunter.nl ben je verzekerd van goede kwaliteit en snelle service.

Bestel nu voordelig het hoogtepunt van je inrichting bij FotoOpHoutStunter!

Direct bestellen