• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op hout
85% Korting
Al vanaf € 6,75
Foto op hout
85% Korting
Al vanaf € 6,75
Topgarantie
  • Voor 15:00 besteld, binnen 2 werkdagen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 48,-
  • Keuze uit hout voor binnen of buiten
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 150x100)
Bestel nu je hout met 85% korting

Houtprint zelf maken

Zoek jij nieuwe decoratie voor binnen of buiten? Laat dan een foto op hout maken bij FotoOpHoutStunter. Dit houdt in dat wij jouw allermooiste foto omtoveren tot een foto op hout. Een foto op hout zelf maken lijkt heel lastig, maar omdat wij hier al jaren mee bezig zijn weten we precies wat er gedaan moet worden zodat jij een topproduct ontvang. Je kunt bij ons kiezen of je jouw foto op houten planken wilt of toch liever op een houten plaat. Daarnaast hebben we een ruim aanbod qua formaten en is het mogelijk om een eigen formaat te kiezen. Hoog tijd dus om een foto op hout te bestellen bij FotoOpHoutStunter!

Foto op hout diy

Je vraagt je vast af wat een diy foto op hout betekent. Diy staat voor: do it yourself. Do-It-Yourself wordt namelijk steeds populairder en eigen creaties krijgen steeds vaker een plek als decoratie. Je kunt het ontwerp voor jouw foto op steigerhout zelf maken. Dit doe je in onze handige besteltool. Een diy foto op hout is geschikt voor iedereen. De één wil namelijk heel erg graag een vakantiefoto aan de muur hangen terwijl de ander juist graag een familieportret aan de muur wil. Het mooie aan onze producten is dat je er een tekstvak aan toe kunt voegen zodat je namen, datums of jaartallen toe kunt voegen aan jouw foto. Een foto op hout maken diy houdt dus in dat je deze zelf helemaal naar je eigen smaak maakt. Zo weet je zeker dat je originele decoratie koopt en dat je het door jouw bestelde product niet in een ander interieur tegen zult komen. Laan ons dus jouw unieke hout foto maken. Een foto op hout diy is niet alleen leuk voor jezelf maar ook zeer geschikt om aan iemand cadeau te geven.

Foto op hout zelf maken

Als je een foto op hout zelf maken gaat dan heb jij bij FotoOpHoutStunter behoorlijk veel keus om jouw foto helemaal naar wens te maken. Dit alles begint al met de keuze uit planken voor binnen, planken voor buiten of een houtplaat (multiplex). Als je voor planken kiest dan heb je de optie om voor horizontale of voor verticale planken te kiezen. Je kunt namelijk aan de hand van een voorbeeld beoordelen wat het meest geschikt is voor jouw foto. Ook het formaat van kun je helemaal zelf bepalen. Het kleinste formaat is 20 bij 20 centimeter en het grootste formaat maar liefst 180 bij 120 centimeter. Tussen deze twee uitersten worden nog een flink aantal andere suggesties gedaan. Wij begrijpen dat je zelf foto op hout maken wilt, hierdoor hebben wij de optie toegevoegd om een eigen formaat te kiezen. Zo kun je jouw foto dus helemaal naar eigen inzicht personaliseren.

Foto op hout maken en bestellen

Je hebt inmiddels een goed idee hoe een foto op hout maken werkt. Het bestellen is minstens zo eenvoudig. Tijdens het maken ben je namelijk al in onze handige besteltool aan de slag geweest. Je hebt een keuze gemaakt uit het soort hout, de positie van de planken en het juiste formaat. Wanneer je hiermee klaar bent kun je verder gaan naar de extra opties. Hier kun je kiezen voor een ophangsysteem, de professionele fotocontrole, een whitewash behandeling en fotobewerkingen. Met ons ophangsysteem kun je jouw foto op hout eenvoudig ergens aan ophangen. De professionele fotocontrole houdt in dat één van onze experts jouw foto beoordeelt op de kwaliteit. Wanneer deze kwaliteit niet aan onze eisen voldoet dan nemen we weer contact met jou op. Een whitewash behandeling wordt altijd aanbevolen bij houtproducten. Dit zorgt er namelijk voor dat jouw foto erg scherp kan worden afgedrukt op hout, kijk maar eens naar het voorbeeld! De fotobewerkingen zijn eigenlijk een soort kleurenfilters. Je kunt namelijk kiezen uit een zwart-wit of een sepia filter. Wij hopen jou op deze manier zo veel mogelijk informatie gegeven te hebben over hoe je een foto op hout maken moet. Heb je nog wel vragen dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice door een mail te sturen of even te bellen. Wij van FotoOpHoutStunter wensen je veel succes bij het kiezen van de juiste foto en veel plezier met dit fantastische product!