• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Fotobewerkingen

Op FotoOpHoutStunter.nl kun je tijdens het bestellen nog voor meerdere fotobewerkingen kiezen. Soms heeft je foto net die ene touch-up nodig om hem helemaal af te maken. Maar, wanneer je zelf niet zo handig bent met bewerkingsprogramma’s zoals Photoshop, kan dit lastig zijn om te creëren. Gelukkig heeft FotoOpHoutStunter.nl nu de oplossing. In onze besteltool kun je nu namelijk gemakkelijk en snel zelf je foto bewerken. En daar hoef je echt geen professional voor te zijn!

Onze fotobewerkingen

Na het uploaden van je foto kom je terecht in ons bestelsysteem. In dit systeem kun je eenvoudig zelf je foto bewerken. Allereerst kun je je foto omzetten in het zwart-wit. Binnen één klik op de knop is dit klaar. Je kunt er ook voor kiezen om je foto in sepia-kleur om te zetten. Hierdoor krijgt je foto een vintage uitstraling. Wil je namen, een quote of een datum aan je foto toevoegen? Tekst toevoegen is gratis en erg gemakkelijk. De tekst wordt meteen op je foto getoond, zodat je kunt bepalen of je het mooi vindt of niet. Binnen een mum van tijd is je foto helemaal perfect om afgedrukt te worden!

Datum verwijderen

foto op hout met datum foto op hout zonder datum

Je kent het wel, je hebt een prachtige foto gemaakt, maar de lelijke, knalgele datum staat er nog onder… In de meeste gevallen is het heel lelijk om de datum mee te printen, op welke ondergrond dan ook. Gelukkig komt het steeds minder voor dat er data rechtsonder op foto’s staan. Heb je onverhoopt wel een foto waar een datum op staat en wil je deze niet terugzien op jouw foto op hout? Geef dat dan aan tijdens je bestelling. Onze vakmensen werken vervolgens kosteloos de datum van jouw foto weg, zodat jouw foto zo mooi mogelijk op hout geprint wordt. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat wij de delen, waar de datum te zien is, geheel verwijderen. Je hele foto blijft volledig intact.

Rode ogen verwijderen

foto op hout met rode ogen foto op hout zonder fotobewerking

Wat geldt voor data op foto’s, geldt ook voor het wegwerken van rode ogen. Op de meeste camera’s zit tegenwoordig standaard een instelling die mensen met rode ogen voorkomt. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat er mensen met rode ogen op je foto staan, geef het dan aan tijdens je bestelling en de rode ogen worden vakkundig en gratis weggewerkt. Op die manier krijg je een houtprint die optimaal van kwaliteit is!

Je foto laten bewerken

Ben je van plan je foto te laten bewerken? Dat kun je aangeven bij het bestellen. Wanneer je bestelling is geplaatst, krijg je binnen 24 uur reactie en wordt er 1 contactpersoon aan je toegewezen, die je op de hoogte houdt over alle ontwikkelingen omtrent het bewerken. Zo houd je de touwtjes deels in eigen hand en kan er weinig mis gaan.

Betaalde fotobewerkingen

foto op hout zonder fotobewerking

Naast de bewerkingen die je zelf in de besteltool kunt toepassen, zijn er ook nog een aantal bewerkingen mogelijk waar onze vormgever wél voor nodig is. Deze fotobewerkingen zijn dan ook tegen een kleine vergoeding. Er zijn twee betaalde fotobewerkingen. Ten eerste kun je kiezen voor een collage op hout of één van de andere materialen. Onze vormgever zal, nadat je zelf je foto’s hebt ingestuurd, je collage samenstellen en deze natuurlijk voor het printen met je delen. Wanneer je nog op- of aanmerkingen hebt, zal de vormgever dit doorvoeren. Deze bewerking kost € 15,- extra.  Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot een meerluik aan. Je foto wordt dan verdeeld over meerdere panelen. Dit geeft een prachtig effect. Een meerluik kost € 15,- + de prijzen van de panelen.

Bestel snel een fotocadeau of wanddecoratie met je gekozen fotobewerking op FotoOpHoutStunter.nl!

Direct bestellen