• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Zwart-wit foto op hout

Een zwart-wit foto op hout is een leuke manier om jouw muur te decoreren. Je kunt jouw favoriete foto gratis omzetten naar zwart-wit tinten en hem af laten drukken op één van onze houtsoorten naar keuze. Het hout heeft een stoere look en de zwart-wit foto een neutrale uitstraling. Op deze manier past de decoratie in elk interieur. Wanneer je een foto op hout bestelt, wordt deze binnen 2-4 werkdagen verzonden. Je bestelt een zwart-wit foto op hout vanaf € 6,20!

De mogelijkheden van een zwart-wit foto op hout

Een zwart-wit foto op hout is een leuke manier om jouw favoriete foto aan de muur te hangen. Kleurenfoto’s zijn prachtig, maar soms lastig te combineren in het interieur. Om deze reden is een zwart-wit foto erg geschikt om aan de muur te hangen. Dit heeft een rustige, neutrale uitstraling en kleedt de muur mooi aan. Om deze reden is een zwart-wit foto op hout ook erg geschikt als kado. Met keuze uit diverse houtsoorten, kun je de foto volledig naar jouw wensen aanpassen. Er is keuze uit vurenhout, ayoushout, steigerhout en multiplex. Voor een zwart-wit foto wordt een whitewash afwerking aanbevolen, omdat anders de witte delen van je foto niet geprint worden.

foto op hout zonder fotobewerking foto op hout in zwart wit

Een zwart-wit foto op hout bestellen

Wanneer je een zwart-wit foto op hout wilt bestellen, gaat dit makkelijk in zijn werk. Je kunt natuurlijk zelf een zwart-wit foto aanleveren, maar in onze besteltool kun je ook een kleurenfoto gratis omzetten naar zwart-wit tinten. Dit gaat als volgt in zijn werk:

  1. Upload de foto van jouw keuze

  2. Kies de gewenste uitsnede, houtsoort en formaat

  3. Klik vervolgens linksboven in de tool op ‘Zwart-wit en sepia’.

Wanneer je dit gedaan hebt, krijg je direct een preview van het resultaat te zien. Op deze manier kun je kijken of je tevreden bent met het resultaat. Vervolgens kun je jouw bestelling afronden. Wanneer je besteld hebt, gaan wij jouw zwart-wit foto afdrukken op het hout en wordt deze binnen 1 tot 3 dagen verzonden. De verzendkosten van een foto op hout bedragen € 5,95. Bestellingen boven de €48,- worden GRATIS verzonden. Eventueel kun je er nog een ophangsysteem bij bestellen, zodat je jouw foto binnen no-time aan de muur hebt!

Bestel vandaag nog jouw favoriete zwart-wit foto op hout vanaf € 6,20!

Foto op hout in zwart-wit

  • Je mooiste foto in zwart-wit op hout geprint
  • Met of zonder whitewash
  • Keuze uit verschillende houtsoorten

Toch liever een sepia effect of andere bewerking? Ga dan naar onze sepia foto op hout pagina of bekijk al onze fotobewerkingen!

Direct bestellen