• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Trouwfoto op hout

Een trouwfoto op hout is een prachtige manier om de herinneringen aan jullie trouwdag vast te leggen. Het hout geeft een warme uitstraling aan de foto, wat in elk interieur past. Er is keuze uit Ayoushout, Vurenhout, Steigerhout en Multiplex. De beschikbare formaten variëren van 20x20 tot 250x100 cm. Je bestelt een trouwfoto op hout al voordelig vanaf € 6,20.

huwelijksfoto op hout

trouwfoto op vurenhout
pasgetrouwd foto op hout

De mogelijkheden van een trouwfoto op hout

Zijn jullie recent getrouwd en ben je nog op zoek naar een voordelige muurdecoratie om jullie trouwfoto(‘s) op af te laten drukken? Dit kan bij FotoOpHoutStunter.nl. Een trouwfoto is namelijk erg geschikt om op hout af te laten drukken. Het hout heeft een warme, karakteristieke uitstraling. Hierdoor komt de foto goed tot zijn recht. Wel adviseren wij om voor een whitewash afwerking te kiezen. Anders worden de witte delen in je foto niet geprint.
De nerven en noesten in het hout geven een karakteristieke uitstraling aan je foto. De foto op hout past in elk interieur, of het nu strak of landelijk ingericht is. Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van tevreden klanten, die een trouwfoto op hout bij ons besteld hebben. Met keuze uit 4 verschillende houtsoorten en diverse formaten, kun je de foto volledig naar jouw wensen en interieur aanpassen.

Een trouwfoto op hout bestellen

Het bestellen van een trouwfoto op hout gaat erg gemakkelijk. Je hoeft alleen je foto te uploaden, de gewenste houtsoort, het formaat en de afwerking te kiezen en wij doen de rest. Een trouwfoto op hout is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook een origineel cadeau voor een pasgetrouwd stel. Heb je besteld? Dan wordt jouw foto binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden.
Vind je het lastig om voor iemand anders te kiezen welke foto op het hout afgedrukt wordt of ben je op zoek naar een cadeau voor op een trouwerij? Dan kun je ook een cadeaubon geven, zodat het stel zelf een foto van de trouwerij uit kan zoeken en deze af laten drukken.

Bestel vandaag nog jouw favoriete trouwfoto op hout vanaf € 6,20!

Terug naar het overzicht

Direct bestellen