• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op hout printen

Foto op hout printen Een foto op hout printen is de foto en interieurtrend van 2019! Daar waar het voorheen een foto op canvas was en daarna een foto op glas, daar is het nu en in het komende jaar helemaal hip om een foto op hout te laten printen.

Voor het laten printen van jouw foto op hout, ben je bij FotoOpHoutStunter.nl aan het juiste adres. Jouw foto wordt hier in de hoogste kwaliteit geprint op hout. Wij durven hier te stellen dat wij voor het printen van jouw foto op hout de beste prijs-kwaliteitsverhouding binnen Nederland bieden!

Print op hout

FotoOpHoutStunter.nl is dé specialist in Nederland. Voor het printen van jouw foto op hout heb je bij ons heel veel keuze. Zo kun je er voor kiezen om je foto op vurenhout, ayoushout, steigerhout of multiplex te laten printen. Daarnaast heb je de keuze uit het printen van jouw foto op een fotoblok en behoort het tot de mogelijkheden om je foto op bamboe te printen. De twee laatstgenoemde mogelijkheden zijn te omschrijven als fotoblokken. Deze fotoblokken zijn, vanwege hun gewicht, alleen in kleine formaten verkrijgbaar en hebben als groot voordeel dat zij zonder voet of standaard op een tafel, kast, bureau of vensterbank neergezet kunnen worden.

Direct bestellen