• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Afbeelding op hout

Afbeelding op hout

Je mooiste afbeelding afgedrukt op hout vanaf € 6,20!

Er zijn vele blogs geschreven over het maken van een afbeelding op hout. Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met een foto en een potje lijm, maar veel mooier en professioneler, kun je jouw foto op hout gewoon online bestellen!

Op FotoOpHoutStunter.nl kun jij je mooiste afbeelding af laten drukken op hout. Een afbeelding op hout is dé trend van het jaar. Bij FotoOpHoutStunter.nl kun je kiezen uit verschillende houtsoorten, zoals: multiplex, vurenhout, ayoushout en steigerhout.

Afbeelding op hout bestellen

Wil jij een afbeelding op hout bestellen? Dat kan al vanaf € 6,20! De unieke uitstraling van een afbeelding op hout wordt nog beter gezien op grote formaten. Een afbeelding op hout is te verkrijgen op een formaat vanaf 20x20 cm tot en met 120x80 cm! Voor iedere afbeelding op hout is er op deze manier de perfecte houtsoort en het perfecte formaat beschikbaar.

Afbeelding op steigerhout

Let op: steigerhout is helaas niet meer leverbaar. Voor een vergelijkbaar product raden wij aan om voor een foto op ayoushout te kiezen.

Je kunt bij ons een foto op steigerhout af drukken. Dit zorgt voor een stoere uitstraling in je kamer. Een foto op steigerhout is nog een nieuw product maar zeker de moeite waard om te bestellen. Je foto op steigerhout wordt bij ons op steigerhout geprint met een PFEC-keurmerk. Een foto op steigerhout kun je laten bewerken met whitewash. Dit houdt in dat de kleuren nog beter uitkomen. Als je namelijk niet voor whitewash kiest, wordt je foto direct op het hout geprint. Hierdoor zie je de nerven en houtskleur door de foto heen. Een natuurfoto is daarom zeer geschikt voor een foto op steigerhout. Jouw foto wordt afgedrukt op gebruikt steigerhout. Dit steigerhout krijgt bij ons eerst een grondige was- en schuurbeurt. Wil je meer weten over onze foto´s op steigerhout, kijk dan vooral verder op onze pagina over foto´s op steigerhout.

Ga naar de foto op hout goedkoop pagina voor onze actuele prijzen.

Bekijk ook eens de voorbeelden van afbeeldingen op hout! Je foto op hout wordt binnen 1-3 werkdagen verzonden.

Direct bestellen