• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op hout overbrengen

Wil jij je kamer decoreren met een foto op hout? Dan volg jij dé woontrend van 2019!

Het is mogelijk om zelf een foto over te brengen op hout. Sommige do it yourself-ers krijgen dit voor elkaar. Maar ben jij niet zo handig, heb je niet genoeg tijd of ben je niet in het bezit van de juiste materialen (laserprinter)? Dan ben je bij FotoOpHoutStunter aan het juiste adres.

Gemakkelijk en snel

Bij ons bestel je je mooiste foto op hout tegen de meest voordelige prijs. Het is ook nog eens heel gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is je favoriete foto uitzoeken en een keuze maken tussen de verschillende houtsoorten die wij aanbieden. Je kunt kiezen uit vurenhout, steigerhout, ayoushout of multiplex. Je kiest bijvoorbeeld voor steigerhout als je een robuuste uitstraling wilt.

Verantwoord hout

Een foto overbrengen op hout kan dus heel gemakkelijk zijn, en je bent gegarandeerd van goede kwaliteit. Naast kwaliteit is het milieu voor ons ook van belang. Daarom maken wij alleen gebruik van hout dat uit verantwoord beheerde bossen komt en voorzien is van een FSC-keurmerk of PEFC-keurmerk.

Wil je er zeker van zijn dat jouw foto op hout straks perfect aan je muur hangt zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen? Upload dan nu jouw mooiste foto!

Direct bestellen