• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op larikshout goedkoop - vanaf € 19,95

Goedkope foto op larikshout

Let op! Foto op larikshout is foto op ayoushout geworden.

Goedkope babyfoto op larikshout Vergeleken met vurenhout is larikshout wat donkerder van kleur. Voor jouw foto op hout betekent dit dat de kleuren iets minder natuurgetrouw op de houtprint komen. Je weet wellicht dat voor mooie felle en natuurgetrouwe kleuren een zo wit mogelijke ondergrond noodzakelijk is. Dit is de reden dat alles wat je beprint, bijvoorbeeld papier in je printer thuis, wit is. Neemt niet weg dat een foto op vurenhout van FotoOpHoutStunter ontzettend mooi is!

Foto op larikshout goedkoop

De latten die gebruikt worden voor onze foto op lariks zijn ongeveer 10 cm breed en ze worden door latten aan de achterzijde tot een paneel van een geheel geschroefd. Het verschil met vurenhout is dat de goedkope foto op larikshout beter tegen weersinvloeden kan. Je kunt jouw houtprint op larikshout dus met een gerust hart buiten hangen. Het blijft natuurlijk altijd zo, dat hout werkt. Om deze werking (onder andere kromtrekken) zoveel mogelijk te beperken, raden wij jou aan om de foto op vurenhout onder een afdakje te hangen, indien mogelijk.

Zoals je weet is onze houtprint op larikshout goedkoop. Wij durven zelfs te stellen dat FotoOpHout.nl de goedkoopste foto op larikshout in Nederland levert. Vandaar dat wij een laagste-prijs-garantie geven. Omdanks het feit dat onze foto op hout goedkoop is, hechten wij er veel waarde aan dat er zuinig omgesprongen wordt met de natuur en met het milieu. Dat is de reden dat er alleen gebruik wordt gemaakt van hout met het FSC of PEFC keurmerk. Dit garandeert dat de de bomen waar het door ons gebruikte hout uit gezaagd wordt, duurzaam en verantwoord wordt verbouwd, gekapt en verwerkt wordt.Goedkope foto op larikshout whitewash

Foto op larikshout met whitewash

Bij jouw foto op larikshout is het wellicht nog meer dan bij een foto op vurenhout aan te raden om gebruik te maken van whitewash. Kies je voor whitewash, dan wordt er eerst een witte laag op jouw houtprint aangebracht en pas daarna wordt de foto geprint.

Het gebruik van whitewash bij larikshout wordt niet veroorzaakt door de hoeveelheid noesten, want die zitten in deze houtsoort minder dan bij vurenhout. Whitewash wordt meer aangeraden bij larikshout omdat er sprake is van een donkerder houtsoort. En zoals eerder reeds aangestipt: een houtsoort die donkerder van kleur is, zorgt voor een fotoprint die minder de natuurlijke kleuren benadert. Dit komt omdat printers geen witte inkt hebben. Het wit wordt altijd uit de ondergrond van het te berpinten materiaal gehaald. Daarom is papier, canvas en zeil dat uit een printer komt altijd wit van kleur.


Direct bestellen