• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op hout voor buiten

Foto op hout voor buiten - goedkoop bestellen!

Goedkope foto op hout voor buiten

Dat een goedkope foto op hout gewoon zonder problemen buiten gehangen kan worden, bewijzen we bij FotoOpHoutStunter.nl bijna dagelijks. Tussen de vele tientallen bestellers per dag, zitten er een aantal die de foto op hout buiten hebben gehangen. Klachten ontvangen wij zelden of nooit. Dus wil je je tuin, je balkon of veranda opvrolijken en wil je dat het hout niet werkt door temperatuurverschil? Dan is een foto op hout een leuk product!

Foto op ayoushout voor buiten

Kies voor ayoushout - wil je de foto in je tuin, kies dan bij voorkeur voor ayoushout. Ayoushout is een stuk harder dan de andere houtsoorten waarop je een foto af kan laten drukken en kan daardoor goed tegen weersinvloeden. De foto wordt op verschillende planken ayoushout gedrukt. Ayoushout werkt niet zoals andere soorten hout en ook blijven de kleuren langer goed. Hang je jouw foto op hout buiten, dan kan gesteld worden dat ayoushout minder wordt beinvloed door alle verschillende weersomstandigheden en dat het daardoor minder 'werkt', wanneer er veel regen of sneeuw is, het droog blijft, warm wordt of kou is. Ook is ayoushout uv bestendig en verkleurt het dus niet in de zon. UV licht heeft dus geen invloed op de kleurechtheid.

Kies voor whitewash - wanneer je je foto op hout buiten hangt, bijvoorbeeld op je terras, kies dan voor de bewerking whitewash. Door het aanbrengen van een extra whitewash laag, kan jouw foto op hout beter tegen vocht. En wanneer de vocht minder goed kan binnendringen in het hout, heeft het minder invloed op de werking van het hout;

Een foto op hout 'werkt' altijd - of je jouw foto op hout nou buiten aan de schutting, onder een afdakje of binnen aan de muur, het blijft een natuurproduct. En natuurproducten hebben als eigenschap dat ze kunnen veranderen.

Benieuwd naar onze andere houtsoorten? Ga dan naar > Houtprint

Direct bestellen