• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op hout
85% Korting
Al vanaf € 6,75
Foto op hout
85% Korting
Al vanaf € 6,75
Topgarantie
  • Voor 15:00 besteld, binnen 2 werkdagen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 48,-
  • Keuze uit hout voor binnen of buiten
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 150x100)
Bestel nu je buiten hout met 85% korting

Foto op hout voor buiten

Dat een goedkope foto op hout gewoon zonder problemen buiten gehangen kan worden, bewijzen we bij FotoOpHoutStunter.nl bijna dagelijks. Tussen de vele tientallen bestellers per dag, zitten er altijd een aantal klanten bij die de foto op hout voor buiten hebben besteld. Door ayoushout - onze speciale houtsoort voor buiten - te gebruiken, ontvangen wij zelden tot nooit klachten over onze foto op hout voor buiten! Wil je je tuin, balkon of veranda opvrolijken en ben je op zoek naar hout dat niet verandert door temperatuur, weer, water of UV-licht? Dan is een foto op hout buiten het fotoproduct voor jou.

Ayoushout - Goedkope houten foto voor buiten

Ayoushout is een stuk harder dan de andere houtsoorten waarop je een foto op hout voor buiten af kan laten drukken en kan daardoor goed tegen weersinvloeden. De foto op hout voor buiten wordt op verschillende planken ayoushout gedrukt. Ayoushout werkt niet zoals andere soorten hout en ook blijven de kleuren langer goed. Hang je jouw foto op hout buiten op, dan kan gesteld worden dat ayoushout minder wordt beïnvloed door alle verschillende weersomstandigheden en dat het daardoor minder 'werkt', wanneer er veel regen of sneeuw is, het droog blijft, warm wordt of kou is. Ook is ayoushout UV-bestendig en verkleurt het dus niet in de zon. UV-licht heeft dus geen invloed op de kleurechtheid. Kortom, ayoushout is het meest geschikt wanneer je op zoek bent naar een houten foto voor buiten. Ayoushout is natuurlijk ook geschikt voor binnen; daarbij bevat het geen nerven of noesten.

De opties voor jouw foto op hout voor buiten

Je kunt bij de samenstelling voor jouw foto op hout voor buiten wat betreft de houtsoort alleen kiezen voor ayoushout - andere houtsoorten zijn NIET geschikt voor buiten. Daarna kun je kiezen tussen verticale en horizontale positionering van de planken van jouw foto op hout buiten: deze keuze is volledig aan jou! Het is slim om afhankelijk van de door jou gekozen horizontale, verticale of vierkante uitsnede én jouw foto deze plankenpositionering te kiezen: bij elke foto en uitsnede staat horizontale of verticale positionering weer anders.

Na het kiezen van de uitsnede, houtsoort en positionering van de planken is het tijd om te kiezen voor het formaat van jouw foto op hout voor buiten - je hebt bij FotoOpHoutStunter keuze uit veel verschillende formaten, variërend van 20 x 20 centimeter tot en met 120 x 80 centimeter! Nadat je de keuze hebt gemaakt voor uitsnede, houtsoort, plankpositionering en formaat, is het nu tijd voor de extra opties. Je kunt hierbij kiezen voor een ophangsysteem hout, professionele fotocontrole, whitewash-behandeling en een tweetal fotobewerkingen.

De professionele fotocontrole is aan te raden als je er niet zeker van bent dat jouw foto voldoet aan de minimale scherpte, kwaliteit, aantal pixels en de weergave van de goede kleuren. Dit is vaak het geval bij foto’s die gemaakt zijn met mobiele telefoons of foto’s en/of afbeeldingen afkomstig van een online medium als Whatsapp, Facebook of Instagram. Door gebruik te maken van professionele fotocontrole kom je niet voor eventuele verrassingen te staan. Daarnaast maken wij gebruik van de beste printers, waardoor een foto printen op hout van de juiste kwaliteit is. Whitewash-behandeling is onafhankelijk van de scherpte van de foto, maar heeft meer te maken met de materiaalsoort hout zelf: zonder whitewash worden de witte onderdelen van je foto als houtkleur weergegeven. Met whitewash voorkom je dit: daarnaast verbetert het de kleurechtheid met 22%. Een foto afdrukken op hout kan je het beste doen bij FotoOpHoutStunter.nl!

Een foto op hout 'werkt' altijd - of je jouw foto op hout nou buiten aan de schutting, onder een afdakje of binnen aan de muur, het blijft een natuurproduct. Natuurproducten hebben als eigenschap dat ze kunnen veranderen - een foto op ayoushout heeft echter als eigenschap dat het het minst ‘werkt’ van alle houtsoorten. Wij hopen dat je via deze manier voldoende informatie hebt gekregen over dit product. Heb je toch nog ergens hulp bij nodig? Schroom niet en neem dan contact op met onze klantenservice. Benieuwd naar onze andere houtsoorten? Kijk dan snel op onze foto op hout-productpagina!