• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Voorbeelden van collages

De trend van dit jaar is een collage op hout. Op internet zie je veel filmpjes en artikelen voorbij komen, waarin ze uitleggen hoe je zelf een hout collage kunt maken. Natuurlijk kun je dit prima zelf doen, maar een collage op hout laten maken is veel makkelijker en en kan bij ons door een professionele vormgever gedaan worden. Op die manier ben je verzekerd van een prachtig resultaat! Ben je nog niet helemaal overtuigd? Hieronder hebben we een aantal klanten voorbeelden van fotocollages op hout voor je verzameld, zodat je een goed beeld krijgt van het product.

vintage fotocollage op hout familie fotocollage op vurenhout collage huisdier op hout

Wat is een collage op hout?

We hebben een speciale pagina aangemaakt over een fotocollage op hout, waar we precies hebben uitgelegd wat een foto op hout collage is en hoe je deze kunt bestellen. Wanneer je uitgebreide informatie wilt, verwijzen wij je dus naar die pagina. Hier zullen we echter ook nog even kort uitleggen wat een foto collage op hout is. Wanneer je niet kunt kiezen uit alle gemaakte foto’s, is een collage de oplossing. Een collage biedt namelijk plek voor meerdere foto’s, waardoor je al je favoriete foto’s kunt bundelen. Op die manier ontstaat er een kunstwerk van je mooiste foto’s. Bij ons kun je via de nieuwe besteltool foto’s insturen en vervolgens door onze ervaren vormgever een mooie collage laten ontwerpen. We sturen je altijd eerst een aantal voorbeelden van de gemaakte collage, waarna we, na goedkeuring van jou, de collage afdrukken op hout. Je hoeft zelf dus in principe helemaal niets te doen! Een collage is in veel formaten mogelijk en kan ook geleverd worden in zwart-wit of sepia kleur. Is dat niet leuk? Alsj je inspiratie zoekt of gewoon benieuwd bent naar de uitkomst, wij hebben vele voorbeelden van collages van tevreden klanten die jou voorgingen. 

Voorbeelden van collages 

Natuurlijk hopen we dat je nu helemaal overtuigd bent van zo’n collage op hout en meteen gaat bestellen. We snappen echter ook heel goed dat je eerst wel eens wilt zien hoe een fotocollage er nou in het echt uitziet. Om je een goed en eerlijk beeld te geven, hebben we een paar van onze klanten gevraagd of wij een foto van hun bestelde collage hout mochten plaatsen op onze website. Onderstaande foto’s zijn dus met goedkeuring van onze klanten geplaatst, zodat jij kunt kijken of zo’n collage op hout misschien ook wat voor jou is.

Wil jij ook zo’n mooie fotocollage op hout? Bekijk de voorbeelden van collages en bestel snel!

>Terug naar het overzicht

Direct bestellen