• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Tekst op hout

Inspirerende tekst op hout

Een foto op hout is erg leuk, een tekst op hout maken is daarnaast ook een geweldig idee. Een houten plank met tekst is een originele manier om een vriend of familie een stijlvolle boodschap te geven. Daarnaast kan een leuke tekst motiverend werken op kantoor. Het is betaalbaar en bij ons krijg je jouw kunstwerk in slechts enkele dagen geleverd. Wij hebben hout voor zowel binnen- als buitengebruik. De fijne afwerking maakt onze houtprint met tekst tot een perfect decoratie voor vele bestemmingen. Bestel dus nu snel je eigen tekst op hout bij FotoOpHoutStunter.nl!

  • Eigen tekst toevoegen
  • Gratis!
  • Voordelig en snelle levering!

Een inspirerende tekst op hout laten drukken

Een eigen tekst op hout is een van de meest populaire wanddecoraties van dit moment. Hout is een warm materiaal met een gezellige uitstraling. Een houten plank met tekst past in elke ruimte en is terug te zien in veel woontrends. Een foto op hout of tekst op hout is een subtiele aanvulling van elk interieur. Zo'n decoratie valt op, maar overheerst niet in een ruimte. Hout bedrukken met tekst is een van de beste en unieke cadeau-ideeën die je kunt gebruiken om een geliefde te verrassen. Het laat je een mooie boodschap schrijven die je graag wil overbrengen. Of het nu je beste wensen zijn op de afstudeerdag of een eenvoudige "Ik hou van je" op een jubileumdag, de tekst op hout zou het op de meest onvergetelijke manier doen. Ook een historische quote, zelfbedachte uitspraak of grappige zin van een vriend of vriendin komen goed tot hun recht op hout. Bij FotoOpHoutStunter kun je kiezen uit verschillende soorten hout om jouw zin op af te drukken. Vurenhout is een stevig materiaal waarin je lichte noesten en nerven kunt zien. Ayoushout heeft een luxe uitstraling zonder oneffenheden, deze kan buiten worden ophangen. Multiplex is onze budget optie. Multiplex wordt gemaakt uit één stuk hout. Je hebt hierbij dus geen verschillende planken met naden ertussen. De letters op hout overbrengen gaat bij ons altijd via de beste printmethoden. Zo garanderen wij jou een hoogwaardige afdruk. 

Eigen tekst op hout maken

Er zijn twee manieren waarop je een houten plank met tekst af kunt laten drukken. Allereerst kun je een afbeelding met een tekst zoeken op Pinterest, Tumblr of Google Afbeeldingen. Heb je een leuke afbeelding gevonden? Sla hem dan op en upload hem op onze site. Ook is het mogelijk om je tekst op hout maken helemaal zelf te doen en te bedenken of een kleine tekst (bijvoorbeeld de datum of namen) toe te voegen aan een foto. Dit kan gewoon via de besteltool op onze site. Een eigen foto op hout maken wordt hiermee een eitje. 

Zelf houten plank met tekst maken

In ons bestelsysteem kun je gemakkelijk zelf een tekst printen op hout. Dit kan van alles zijn. Je kunt bijvoorbeeld de namen van de personen op de foto toevoegen, een datum of een quote. Dit kan makkelijk met ons bestelsysteem. Je kunt eindeloos variëren in kleur, lettertype en grootte van jouw hout met tekst.

Je eigen tekst op hout laten drukken kan in vier eenvoudige stappen.:

  • Upload een foto.
  • Selecteer het gewenste formaat, uitsnede en houtsoort. Druk daarna linksboven de foto op "Tekst" en daarna op 'Tekst toevoegen".
  • Links selecteer je het lettertype, formaat, positionering en kleur. Rechts in de tekstbalk kun je jouw tekst typen. (Let op: hoe groter het gekozen formaat van de foto, hoe groter je de grootte van de letters moet instellen, voordat de tekst verschijnt).
  • Wil je de tekst verplaatsen? Druk dan op "Veranderen". Nu kun je de tekst verslepen.

Upload snel jouw ontwerp met een quote of tekst en binnen een paar dagen zul je jouw tekst op hout thuis ontvangen. Geef je decoratie een mooi plekje in huis en je zult er lang van genieten.Een tekst op hout zetten was nog nooit zo makkelijk. 

Bestel nu snel en voordelig een tekst op hout bij FotoOpHoutStunter.nl!

Direct bestellen