• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Muurdecoratie hout

Muurdecoratie hout

Met een muurdecoratie van hout maak je van elke saaie wand in een handomdraai een blikvanger. Je volgt ook nog eens de laatste trend op het interieurgebied, want een muurdecoratie van hout is dé trend van 2016. Trendy en opvallend!

Gemakkelijk en snel

Wil jij een saaie muur in bijvoorbeeld je woonkamer opfleuren? Dat kan gemakkelijk en goedkoop met een muurdecoratie van FotoOpHoutStunter. Het enige wat je hoeft te doen is jouw favoriete foto of plaatje te kiezen en deze te uploaden op onze site. Druk op bestellen en je hebt jouw wanddecoratie binnen een paar dagen in huis! Je hoeft hem alleen nog een mooie plek te geven. Daarna kun je er elke dag van genieten.

Veel mogelijkheden

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende formaten en verschillende houtsoorten. Een van onze houtsoorten is multiplex. Deze houtsoort heeft een natuurlijke uitstraling, omdat het erg licht is. Omdat multiplex plaatmateriaal is zitten er geen naden tussen de planken. Je kunt je foto ook laten afdrukken op vurenhout. De structuur van deze houtsoort maakt deze houtprint tot een echte bestseller! Een wandbord van vurenhout bestaat uit verschillende planken. Je kunt kiezen tussen horizontale of verticale planken. De kieren tussen de planken zijn hier wel zichtbaar. Een foto op vurenhout zorgt voor het echte houtgevoel: robuust, maar sfeervol.

Wanddecoraties bepalen voor een groot deel de sfeer in een woning. Met een foto op hout creëer je een warme en persoonlijke sfeer. De structuur van het hout geeft een gezellige en landelijke uitstraling. Hout komt in elk interieur goed tot z’n recht. Met een zelf gekozen foto van een mooie herinnering maak je je interieur in één klap persoonlijk. Je kunt elke dag op een stijlvolle manier genieten van je favoriete foto. Alle soorten foto’s kunnen worden afgedrukt. Je kunt het zo gek niet bedenken. Toch wordt er vaak gekozen voor persoonlijke foto’s, zoals bijvoorbeeld familiekiekjes of trouwfoto’s.

Als je je huis op een stijlvolle en persoonlijke manier wilt inrichten, dan kan een muurdecoratie van FotoOpHoutStunter niet ontbreken. Zoek dus snel je lievelingsfoto op en stel je mooiste muurdecoratie samen voor een voordelige prijs.

Direct bestellen