• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Muurdecoratie

Muurdecoratie

De muren van een kamer zijn een bepalende factor voor de uitstraling en het gevoel dat de ruimte geeft. Een witte muur zorgt bijvoorbeeld voor een ruimtelijk effect, terwijl kleur juist een bepaalde sfeer kan overbrengen. Maar een kleur alleen maakt een ruimte nog niet af. Om een ruimte echt af te maken zijn muurdecoraties nodig die een persoonlijke touch geven aan een ruimte.

De juiste sfeer creëren

Met decoraties kun je een gevoel creëren waarbij jij je fijn voelt. Vooral in de woonkamer is dit belangrijk, omdat je hier veelal de meeste tijd doorbrengt. Maar elke ruimte wordt sfeervoller met de juiste muurdecoraties. Het is dus van belang om genoeg inspiratie op te doen, zodat je een goede keuze maakt bij het decoreren van je muur. Wil je strak afgewerkte of juist meer rustieke accessoires?

Hout in je interieur

Een van de trends voor muurdecoratie op dit moment is het gebruik van hout. Dit materiaal straalt een landelijke, warme en gezellige sfeer uit en het past in elk sfeervol interieur. Maar het kan ook goed tot z'n recht komen in een strak interieur. Sommige houtsoorten hebben namelijk een structuur waarbij nerven bijna niet te zien zijn. Door hout te combineren met een persoonlijk aspect, zoals een foto of een favoriete afbeelding, geef je er ook een persoonlijke sfeer aan. Daarbij geniet je elke dag van je zelfgekozen afbeelding. Alle afbeeldingen zijn mogelijk, kies bijvoorbeeld voor een vakantiefoto of je favoriete selfie.

Het is dus van belang om de juiste muurdecoraties te kiezen in de verschillende ruimtes van je huis. Je kunt door wanddecoraties aan te brengen elke sfeer creëren die je maar wilt. Zo kun je zelfs zonder te verbouwen de uitstraling van je huis compleet aanpassen. Je kunt hout gebruiken als je een meer landelijke uitstraling wilt, maar je kunt het ook toepassen als je een strakkere look wilt. Hout is een echte alleskunner.

Bij FotoOpHoutStunter.nl bestel je nu je eigen houten muurdecoratie voor de laagste prijs. Wij hebben een ruime keuze aan formaten en houtsoorten, waardoor er altijd een geschikte maat een soort voor je bij zit. Zoek dus snel je mooiste foto op en stel je eigen muurdecoratie samen.

Direct bestellen