• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • SPOEDlevering mogelijk!

Een moment geduld aub..

Foto op hout laagste prijs

Foto op hout met de laagste prijs

Bij FotoOpHoutStunter zorgen we niet alleen voor 100% kwaliteit, 100% klantvriendelijkheid en 100% service, maar ook voor 100% laagste prijs! We weten zeker dat we de laagste prijs aanbieden op de markt van foto op hout en hier durven we zelfs een garantie aan vast te plakken! Ondanks de lage prijs bieden we toch een hele goede kwaliteit. Ons hout is gekeurd met het PEFC en FSC keurmerk en onze Fine-Art printers zijn van een zeer hoge kwaliteit! Goedkoop is bij ons zeker geen duurkoop!

Laagsteprijsgarantie foto op hout

Omdat we onze klanten graag tevreden zien en we de laagste prijs aan willen bieden, hebben we een laagsteprijsgarantie opgesteld. Zie je ergens anders een foto op hetzelfde hout met dezelfde afmetingen, maar voor een lagere prijs (alleen originele prijzen gelden, aanbiedingen tellen niet mee)? Neem contact met ons op! Wij laten jou de prijs betalen die jij op die andere site ook zou betalen, maar dan met 10% extra korting! Goedkoper kan dus echt niet!

Met jouw hulp proberen we de laagste prijzen te bereiken. Niet alleen wij hebben er voordeel van, maar jij natuurlijk ook! 

Direct bestellen