• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Kerstcadeau: foto op hout goedkoop

Zowel Sinterklaas als Kerst zijn bij uitstek momenten om een mooie en goedkope foto op hout cadeau te doen. Een foto op hout heeft namelijk een mooie en warme uitstraling en dat past natuurlijk perfect bij dergelijke cadeau momenten waarbij de familie centraal staat.

Cadeau lootje

Uit onderzoek is gebleken dat minimaal 35% van de gezinnen rond deze cadeaumomenten ‘namen trekt’. De naam die op jouw lootje staat, dat is de persoon waarvoor jij kerst of sinterklaascadeautjes met kopen. Dat gebeurt vaak tegen een laag budget. En dat is het mooie, ook wanneer je maar 25 euro te besteden hebt, ligt een goedkope foto op hout van FotoOpHoutStunter binnen de mogelijkheden.

De goedkoopste foto op hout begint namelijk al bij een prijs van €6,20. Je houdt in dergelijke gevallen dus nog budget over om andere cadeautjes te kopen. Dus wil je voor een lage prijs helemaal de show stelen tijdens de kerst? Geef dan een goedkope foto op hout cadeau, met daarop de mooiste of meest favoriete foto van de ontvanger. Kun je geen mooie foto ontfrutselen, denk dan eens aan de foto op hout cadeaubon!

Direct bestellen