• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op hout in de media

FotoOpHoutStunter heeft regelmatige leuke samenwerkingen met fotografen en bloggers. Hieronder kun je een aantal van deze leukesamenwerkingen terug vinden!

Een strand op hout

Blogster Iris van Todayslipstick heeft deze mooie strandfoto die ze maakte op vakantie op hout laten afdrukken voor een review die ze heeft geschreven op haar blog. De foto staat voor aar symbool voor alle kansen die nog gaan komen. Ze was erg blij met het resultaat!

review foto op hout

Foto op hout review

Fotograaf Hans Wijnveen heeft deze foto uit zijn archief gehaald om op vurenhout af te laten drukken. In zijn review schrijft hij dat hij de plaat mooi van contrast vind. Daarnaast zag hij details op de afdruk die hij nog niet op het scherm had gezien.

foto op hout gracht

Foto op hout van FotoOpHoutStunter.nl

Blogster Laura van iscreambeauty heeft een vakantiefoto met haar vriend afgedrukt op hout. Ze heeft de foto af laten drukken op vurenhout en is er erg blij mee!

Blog foto op hout

Mooie herinnering op hout

Blogster Alyssa van Missmurphy heeft een mooie foto samen met haar vader af laten drukken op vurenhout. In haar review schrijft ze dat ze het heel handig vond dat ze telkens een mail kreeg over de voortgang van haar bestelling. Ze schrijft dat ze blij is met de mooie herinnering op hout.

review print foto op hout

Direct bestellen