• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op hout moederdag

Foto op hout Moederdag

Moederdag staat voor de deur! Op deze dag vieren we het moederschap, al sinds 1922. Elke tweede zondag van mei staat in het teken van het verwennen van onze lieve mama's. We doen dit door haar een lekker ontbijt op bed te brengen en cadeautjes te geven.

Een geschikt cadeautje vinden is niet altijd even makkelijk. Het moet origineel en persoonlijk zijn, want je wilt natuurlijk alleen het beste voor je moeder. En daarbij is het maar één keer per jaar Moederdag.

Foto op hout voor jouw moeder

Met een foto afgedrukt op hout geef je een persoonlijk cadeau dat ook nog eens een prachtige aanvulling op haar interieur is. Zo kan ze elke dag genieten van een mooie herinnering aan de muur. Het enige wat jij hoeft te doen is haar favoriete foto uitzoeken.

Doordat wij verschillende soorten hout en verschillende formaten aanbieden, past deze wanddecoratie in elke woonkamer. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor ayoushout, voor een luxe uitstraling. Een foto op hout is ook nog eens dé woontrend van 2019, dus je zit altijd goed.

Maak je moeder blij met een origineel en persoonlijk cadeau van FotoOpHoutStunter, dat verdient ze! Bij ons bestel je ook nog eens voor de meest voordelige prijs.

Direct bestellen