• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Logo op hout

Als je iets vernieuwends wil, bestel dan een logo op hout. Het is een leuk en goedkoop alternatief op bijvoorbeeld aluminium of canvas en het straalt warmte en sfeer uit; perfect dus voor een bedrijf. Daarnaast geeft een professionele uitstraling aan het kantoor of in de gang. Wij van FotoOpHoutStunter zijn gespecialiseerd in een foto op hout, en je weet ook zeker dat jouw logo op hoge kwaliteit wordt afgedrukt.

Een logo op hout van FotoOpHoutStunter

Wil je graag jouw bedrijf meer inrichten met leuke producten? Dan zit je bij FotoOpHoutStunter wel goed. Een keuze die dan al snel is gemaakt is een decoratie met het bedrijfslogo erop. Ook kun je zelf natuurlijk een logo willen afdrukken van jouw favoriete club of vereniging. Om het logo op hout af te laten drukken is een uitstekende optie. Een foto op hout heeft stijl, ook geeft het logo dat hierop wordt afgedrukt een professionele uitstraling en een gevoel van betrokkenheid. Daarnaast kun je dit product verder volledig specialiseren. Er zijn 4 verschillende houtsoorten waaruit je kunt kiezen: vurenhout, ayoushout, steigerhout en multiplex. Deze hebben allemaal weer hun eigen kenmerken dus is het handig om voor jezelf eerst goed na te denken op welke houtsoorten jij een logo wil bedrukken. Wij zouden ayoushout of multiplex aanraden, omdat deze vrijwel geen noesten en nerven bevatten, waardoor het logo volledig tot zijn recht komt. Daarnaast zijn deze houtsoorten allemaal verkrijgbaar in verschillende formaten. De afmetingen variëren van 20x20 cm tot aan 200x100 cm. Je kunt kiezen voor een wat print op hout om bescheiden te blijven, of voor een grote print op hout om groots uit te pakken en de wand voor een groot deel te decoreren.

Een logo op hout bestellen

Bij het bestellen van een foto op hout kun je kiezen om de logo als afbeelding te uploaden. Je kunt eventueel ook zelf de slogan van het bedrijf toevoegen door tekst toe te voegen als fotobewerking. Je kunt hierbij kiezen voor verschillende lettertypen en lettergrootten. Bij een foto op hout hoort een ophangsysteem. Dit is bij te bestellen voor € 3,67. Jouw foto, het logo, krijgt een hoge resolutie afdruk. Je hebt al een foto op hout, en dus ook een logo op hout, vanaf € 6,20. Een foto op hout wordt al binnen 2 tot 4 werkdagen verstuurd. Je profiteert bij FotoOpHoutStunter van de voordelige prijzen en de snelle levering.

Bestel vandaag nog een logo op hout op FotoOpHoutStunter.nl!

Direct bestellen