• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op hout
85% Korting
Al vanaf € 6,75
Foto op hout
85% Korting
Al vanaf € 6,75
Topgarantie
  • Voor 15:00 besteld, binnen 2 werkdagen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 48,-
  • Keuze uit hout voor binnen of buiten
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 150x100)
Bestel nu je logo hout met 85% korting

Hout bedrukken

Als je iets vernieuwends wil, bestel dan een logo op hout. Een logo hout is een leuk en creatief alternatief op bijvoorbeeld aluminium of canvas en het straalt warmte en sfeer uit; perfect dus voor een bedrijf. Daarnaast geeft een professionele uitstraling aan het kantoor of in de gang. Wij van FotoOpHoutStunter zijn gespecialiseerd in hout bedrukken, daarom je weet ook zeker dat jouw logo hout op hoge kwaliteit wordt afgedrukt. Wij bieden drie houtsoorten aan om jouw logo in hout op te laten drukken: vurenhout, multiplex en ayoushout. Hiermee kun je het multiplex logo zowel binnen als buiten ophangen.

Hout bedrukken met jouw logo

Wil je graag jouw bedrijf meer inrichten met leuke producten, door bijvoorbeeeld een houten logo laten maken? Dan zit je bij FotoOpHoutStunter wel goed. Een keuze die dan al snel is gemaakt is een decoratie met het bedrijfslogo erop. Ook kun je zelf natuurlijk een logo op hout maken van jouw favoriete club of vereniging. Om het logo in hout af te laten drukken is een uitstekende optie. Een foto op hout heeft stijl, ook geeft het logo dat hierop wordt afgedrukt een professionele uitstraling en een gevoel van betrokkenheid. Daarnaast kun je dit hout bedrukken verder volledig specialiseren. Er zijn 3 verschillende houtsoorten waaruit je kunt kiezen: vurenhout (voor binnen), ayoushout (voor buiten) en multiplex (plaat).

Deze hebben allemaal weer hun eigen kenmerken dus is het handig om voor jezelf eerst goed na te denken op welke houtsoorten jij een logo wil bedrukken. Wij zouden ayoushout of multiplex aanraden, omdat deze vrijwel geen noesten en nerven bevatten, waardoor het hout logo volledig tot zijn recht komt. Door te kiezen voor een whitewash kun je de kleurechtheid van het logo helemaal garanderen. Daarnaast zijn deze houtsoorten allemaal verkrijgbaar in verschillende formaten. De afmetingen variëren van 20x20 cm tot aan 200x100 cm. Je kunt kiezen voor een wat kleinere print op hout om bescheiden te blijven, of voor een grote print op hout om groots uit te pakken en de wand voor een groot deel te decoreren. Wij laten je jouw logo hout vanaf het begin ontwerpen. Je hebt alle macht om de grootte, vorm, stijl, en natuurlijk foto te bepalen. Onze lange lijst van opties plaatst jou in de bestuurdersstoel, en dat is precies waar je moet zijn, omdat we allemaal weten hoe persoonlijk het creëren van een logo kan zijn.

Een logo bedrukken op hout

Bij het bestellen van een foto op hout kun je kiezen om de logo als afbeelding te uploaden. Je kunt eventueel ook zelf de slogan van het bedrijf toevoegen door tekst toe te voegen als fotobewerking. Je kunt hierbij kiezen voor verschillende lettertypen en lettergrootten. Bij een logo in hout hoort een ophangsysteem. Jouw foto, het logo, krijgt een hoge resolutie afdruk. Een logo op hout wordt al binnen 1 tot 3 werkdagen verstuurd. Je profiteert bij FotoOpHoutStunter van de voordeligste prijzen en de snelle levering van het hout bedrukken. Hout laten bedrukken kan je dus het beste dus bij FotoOpHoutStunter.nl! Heb je nog een aantal vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice, via de telefoon of mail. Op onze website hebben w ook een pagina met veelgestelde vragen. Hier zijn veel vragen per onderwerp ingedeeld, zodat jij met gemak op zoek kan naar jouw antwoord. Wanneer je hier geen antwoord krijgt op jouw vraag kan je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij bij FotoOpHoutStunter.nl hopen dat je via deze manier voldoende informatie hebt gekregen. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog een logo in hout op FotoOpHoutStunter.nl!