• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • Altijd GRATIS verzending
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Geboortekaartje op hout

Nieuw en super origineel is om het geboortekaartje af te laten drukken op hout! Dit kun je op veel manieren opvatten: je kunt bijvoorbeeld het ontwerp van je kaartje af laten drukken op hout en deze dus als kaartje versturen of je drukt bijvoorbeeld het originele kaartje af op hout en geeft dit als cadeautje aan bijvoorbeeld de kersverse ouders! Verschillende mogelijkheden dus!

Kaartje op hout als origineel geboortekaartje

Wil je graag iets bijzonders voor je kersverse zoon of dochter? Laat zijn/haar geboortekaartje dan niet op papier, karton of canvas afdrukken, maar op hout! Doe dit bijvoorbeeld op het formaat 20 x 20 cm (op multiplex, dit is het dunst, dus waarschijnlijk het mooist), zodat het ongeveer hetzelfde formaat heeft als andere geboortekaartjes. Stuur het ontwerp naar ons toe en wij zorgen ervoor dat deze er dan uitkomt te zien als een (houten) geboorte kaartje. Het enige wat jij dan hoeft te doen is het versturen van de kaartjes en genieten van de complimenten die je er vast en zeker over krijgt! Dit soort geboortekaartje is heel erg leuk om aan bijzondere mensen te geven, zoals opa en oma of een oom en tante! Succes is dan zeker gegarandeerd en het is weer eens wat anders dan een gewoon kaartje!

Houten geboortekaartje als origineel cadeau

Wat ook een heel leuk idee is, is om het bestaande geboortekaartje (dus het geboortekaartje van bijv. karton of canvas) af te laten drukken op hout en deze als cadeautje te schenken aan de kersverse ouders. Wij hebben dan alleen een goed, digitaal bestand nodig van het geboortekaartje. Dit kan bijvoorbeeld het digitale ontwerp van de ontwerper zijn, een scan van het kaartje of een goede, heldere foto. Ook kun je het kaartje naar ons op sturen, dan scannen wij hem meteen op de goede formaten in. Het is een heel origineel cadeau en succes is ook hier echt gegarandeerd! De ouders kunnen dit houten geschenk bijvoorbeeld ophangen in de babykamer! Weer eens iets anders dan sokjes, een rompertje of een boekje. 

Direct bestellen