• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Hoe werkt het printen van een foto hout?

Jouw foto op hout wordt met veel vakmanschap gemaakt door de professionele mensen van FotoOphoutStunter.nl. Het maken van jouw eigen mooiste foto op hout verloopt in een aantal stappen, die hieronder worden beschreven.

Stap 1 - Beoordeling van jouw foto

Nadat jij jouw bestelling via onze website hebt geplaatst, wordt je foto beoordeeld door onze deskundige medewerkers. Voldoet de foto aan de kwaliteitseisen? Pas als het antwoord hierop “ja” is, wordt jouw foto ‘doorgezet’ naar de productie. Is de foto van onvoldoende kwaliteit, dan nemen wij contact met je op.

 

Jij bestelt jouw foto op hout in 4 gemakkelijke stappen

 

Stap 2 - Pakbon voor uw foto op hout

Zodra jouw foto binnenkomt op de productieafdeling, wordt er voor jouw foto op hout een pakbon aangemaakt. Op deze pakbon worden alle, voor de productie noodzakelijke, gegevens geprint, zoals onder andere: soort hout, formaat, wel of geen whitewash en het ophangsysteem.

 

Stap 3 - Hout op maat zagen

Als eerste wordt daarna de door jou gekozen houtsoort erbij gezocht en de planken (of de plaat in het geval van een foto op multiplex) worden (of wordt) op maat gezaagd.

 

   
   

Stap 4 - Houten paneel maken

Na het op maat zagen van de planken worden de planken door middel van latten aan de achterzijde aan elkaar bevestigd, zodat er een paneel ontstaat.

 

Stap 5 - Foto op hout printen

Dit paneel (met daarin dus naden tussen de planken) wordt in zijn geheel op een flat-bed printer gelegd en deze wordt vervolgens beprint met jouw foto.

 

   
   

Stap 6 - Foto op hout wordt verzonden

Nadat de printer klaar is met jouw foto op hout wordt de kwaliteit van jouw foto op hout uitvoerig gecontroleerd. Pas als deze aan de hoogste eisen voldoen wordt de foto goed ingepakt en daarna door onze transporteur meegenomen om bij jou afgeleverd te worden.

 

Direct bestellen