• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op hout afdrukken

Een foto op hout afdrukken is waanzinnig populair. In 2012 is deze trend ontstaan, maar vooral in 2013 is het gigantisch in populariteit gestegen. Tegenwoordig hoort een foto op hout al helemaal thuis tussen de andere populaire vormen van wanddecoratie zoals canvas.

Hout geeft je foto een bijzonder natuurlijke uitstraling en creëert een huiselijke sfeer. Toch past een foto op hout ook perfect in een strak en modern interieur. Voor de mooiste en goedkoopste foto op hout afdruk ben je bij FotoOpHoutStunter.nl aan het juiste adres! Wij printen je foto rechtstreeks op multiplex, vuren-, ayous- of steigerhout. 

Houtprinter

Een foto op hout afdrukken gebeurt met een printer die speciaal is ontworpen voor houtprints, een zogenaamde CMYK-printer. Bij het printen wordt er geen wit geprint, waardoor je de groeiringen en noesten van de boom duidelijk terugziet in je afdruk op hout. Wil je dat de nerven en noesten minder opvallend zijn in de foto? Kies in het bestelsysteem dan voor het gebruik van whitewash.

Laat vandaag nog je favoriete foto op hout afdrukken bij FotoOpHoutStunter en geniet jarenlang van een prachtige print op hout van superkwaliteit!

Direct bestellen