• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Drukken op hout

Geef jouw favoriete foto een stoere look door hem af te laten drukken op hout. Heb jij een landelijk interieur of wil je graag natuurlijke kleuren in jouw interieur terug laten komen? Dan is een foto op hout net waar jij naar op zoek bent. Naast een foto kun je er ook voor kiezen om een inspirerende tekst of quote op hout te laten printen. Je hebt bij ons de keuze uit meerdere soorten hout voor binnen- en buitengebruik. Waar wacht je dus nog op? Profiteer van de voordelen en laat nog vandaag jouw foto of tekst drukken op hout!

Houten tekstbord met eigen tekst

Een wanddecoratie met tekst is in menig interieur terug te vinden. Denk bijvoorbeeld aan quotes als ‘home sweet home’ of ‘home is where the heart is’. Een tekst aan de muur kan leuke herinneringen of een fijn gevoel bij jou oproepen. Hang een inspirerende quote aan de wand bij jouw werk- of studeerplek of kies voor een liefdevolle tekst in de woonkamer. Een eigen tekst op hout is erg persoonlijk en maakt de ruimte nog specialer. Het hout zorgt ervoor dat de decoratie een rustieke en stoere uitstraling krijgt. Afhankelijk van de houtsoort die je kiest, kun je jouw houten tekstbord met eigen foto binnen of buiten ophangen. Een houten tekstbord is natuurlijk leuk om jezelf mee te verwennen, maar kun je net zo goed als persoonlijk cadeau gebruiken om iemand mee te verrassen. Wie zou jij willen verrassen met een persoonlijke tekst?

Zelf printen op hout bestellen

Je kunt de door jou gekozen tekst op verschillende houtsoorten laten printen. Je hebt de keuze uit een foto op planken voor binnen of buiten. Deze decoratie bestaat uit houten planken die door dwarslatten aan de achterkant met elkaar zijn verbonden. De kieren tussen de planken zijn dan zichtbaar. Je kunt ook kiezen voor een tekst op houtplaat van multiplex. Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bestaat deze decoratie uit één geheel. De keuze voor de houtsoort kun je eenvoudig aangeven in onze besteltool. Deze tool is erg eenvoudig te gebruiken. Na het uploaden van de tekst heb je de mogelijkheid om een kleurenfilter op de tekst toe te passen. Je kunt kiezen voor een zwart-wit of sepia filter. Ook kun je zelf het formaat van het houten tekstbord bepalen. Je hebt de keuze uit diverse afmetingen vanaf 20 x 20 cm. Nadat je deze stappen hebt doorlopen, kun je de bestelling al plaatsen. Na het plaatsen van de bestelling gaan wij zo snel mogelijk met jouw decoratie aan de slag en zorgen wij ervoor dat jouw tekst haarscherp op het hout wordt geprint.

Zoek dus snel de beste quote via het internet of bedenk er zelf één en laat deze tekst drukken op hout!