• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Baklijst

Baklijst

Een baklijst is vast wel eens iets waar je van gehoord hebt. Bij FotoOpHoutStunter kun je nu je eigen baklijst maken, los of met canvas doek. Wij bieden schilderijlijsten in maar liefst 17 verschillende formaten! Onze kunststof lijsten die een houten structuur hebben, zijn leverbaar in een neutrale kleur en dus geschikt voor iedere foto. Een canvas lijst bestel je nu al goedkoop. Je eigen baklijst kopen kan nu voordelig en snel bij FotoOpHoutStunter.nl!

Schilderijlijst naar jouw smaak

Je hebt bij FotoOpHoutStunter nu maar liefst keuze uit schilderijlijsten met een houtstructuur in 17 verschillende formaten. De formaten lopen heel erg uiteen, van hele kleine subtiele maten, zoals 20x20 cm of 20x30 cm. Tot de grotere maten canvas lijsten, denk aan maten als bijvoorbeeld 80x120 cm of 100x100 cm. Van alles is mogelijk. Door de schilderijlijst in een neutrale kleur aan te bieden, weten we zeker dat de lijst ook mooi bij jouw foto past. Zoek je een bak lijst voor jouw hele donkere en ruige canvas foto, of wil je het juist een beetje rustig en strak houden? Er is van alles mogelijk. Lees snel verder voor meer informatie. Onze kunststof houten lijsten zijn geschikt voor canvas doeken die een dikte hebben van 2 cm. Waar wacht je nog op? Fleur nu jouw kamer op met 1 van onze baklijsten, die tevens ook verkrijgbaar zijn met canvas doek voor als je deze nog niet had. Wacht dus niet langer en zet ons productieteam eens flink aan het werk!

Kunststof lijsten met houten uitstraling los of in combinatie met canvas doek

Bij FotoOpHoutstunter kun je er nu ook voor kiezen om direct jouw canvas foto mee te bestellen. Je kunt dus nu jouw canvas omlijsting bestellen los of in combinatie met een canvas doek. Op dit canvas doek kun je je eigen foto laten afdrukken, van alles is mogelijk, kies je voor die gezinsfoto die je afgelopen week in het bos hebt gemaakt of toch die ene leuke foto van je hondje? Niks is te gek. Tussen de canvas foto en de canvas lijst zit een kleine ruimte, hierdoor lijkt het alsof de foto echt zweeft in de schilderijlijst. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de foto uit de baklijst valt. Onze houten schilderijlijsten zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, dit geeft een hele natuurlijke en strakke look. Wacht niet langer en fleur je huis weer eens een beetje op met de houten lijsten van FotoOpHoutStunter.nl! Zoek meteen jouw beste foto en bestel!

Een goedkope baklijst kopen kan nu op FotoOpHoutStunter.nl. Al vanaf €10,95 heb jij een baklijst in huis!