• Al meer dan 250.000 houtplaten geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Reviews FotoOpHoutStunter.nl

Klantenvoorbeeld

Sinds we zijn verschenen op de markt van foto's drukken, hebben we hele leuke reacties op ons werk gekregen. We hebben inmiddels een grote klantenkring opgebouwd en krijgen veel lovende woorden via bijvoorbeeld de mail toegestuurd. Hier zijn we natuurlijk heel erg blij mee!

Sitereviews foto op hout

Op onze site hebben we onderaan de pagina ook een blokje met klantenreacties. Hier kun je lezen wat andere klanten van ons vinden en krijg je een beeld van onze service en kwaliteit. Zo zegt Sandra uit Leeuwarden bijvoorbeeld; "We hebben één van onze trouwfoto's laten afdrukken op hout, super mooi resultaat en inderdaad zeker de goedkoopste houtprint!" En Daphne Goorden zegt: "Er is meer dan genoeg keuze uit houtsoorten en afmetingen. Je wordt continu op de hoogte gehouden van je bestelling, wat erg fijn en vertrouwd is!" Dankjewel!

Daarnaast hebben we op onze site ook leuke klantenvoorbeelden staan, waardoor je een goed beeld krijgt van de afdrukken en kun je de bestelde foto's vergelijken met je ideeën! Misschien krijg je zelf inspiratie om ook zo'n foto af te laten drukken!Klantenvoorbeeld

Reviews

Regelmatig plaatsen bloggers of fotografen een review over onze fotoproducten op hun site. Dit vinden wij hartstikke leuk, want niet alleen wij kunnen dan soms van onze foutjes leren, ook de klanten krijgen zo een eerlijk beeld van onze kwaliteit en service! Shanti van fromswithlove.com zei bijvoorbeeld; "Ik vind het resultaat echt geweldig!" en Laura van weemering.nl schreef; "De verzending van mijn foto op hout was snel en netjes. De foto op hout kon nauwelijks tot niet beschadigd raken tijdens het transport." Dankjewel allemaal!

We hopen door te gaan met het maken van mooie afdrukken en een goede service. Natuurlijk hopen we ook leuke klantenreacties en reviews te ontvangen! Wil jij ook een reactie geven op onze kwaliteit en service? Huiver dan niet om ons een mailtje te sturen met een reactie en eventueel je foto!

Direct bestellen