Laden... Even geduld...

Foto Op Hout goedkoop

Tuinposter goedkoop

Tuinposter 

Foto op tuinposter inspiratie

Ben je op zoek naar wat kleur voor in je tuin, voor op je balkon, muur, schutting, voor een veranda of een terras? Dan is een foto op een tuinposter wellicht een leuk idee. Foto’s zijn natuurlijk altijd hartstikke leuk om in de kamer te hebben hangen, maar een originele foto voor buiten zie je niet zo vaak. Toch kun je hiermee heel simpel je tuin opleuken. Heb je bijvoorbeeld een tuin waar eigenlijk geen planten en bloemen bloeien? Dan kun je een tuindoek wel gebruiken. Of heb je een schutting tussen jou en de buurman staan die je eigenlijk foeilelijk vindt? Dan kun je foto’s aan de lelijke schutting hangen om er niet steeds naar te hoeven kijken. Hetzelfde geldt voor een oude muur, plaats een doek voor in de tuin op de lelijke muur en je zult er voortaan met plezier naar kijken. Mocht je nou ergens wonen waar helemaal geen tuin is, dan nog kun je dit tuindoek prima bestellen, want je kunt hem ook aan je balkon hangen. Een balkon hoeft niet groot te zijn, want het is toch een beetje je tuin. Vrolijk een klein balkon op door er een doek voor in de tuin op te hangen. Wanneer je uitzicht op de tuin hebt vanuit je huiskamer, dan bekijk je de tuin toch meteen weer met een vrolijkere blik?

Deze tuindoeken worden overigens niet alleen hiervoor gebruikt, veel bedrijven gebruiken ze ook als reclame poster doordat ze heel groot gemaakt kunnen worden. Ze worden erg veel voor reclame gebruikt, je ziet ze vast wel als je langs de weg of in de stad rijdt.

Het is eigenlijk altijd tuinseizoen en daarom moet je tuin er op elk moment van het jaar stijlvol uitzien. Gelukkig wordt dit een makkie met een foto op tuindoek en met 400 verschillende maten zit jou juiste maat er altijd bij! Wil je bijvoorbeeld een groot oppervlak opfleuren? Ook dit is mogelijk! Wij bieden namelijk ook posterformaat tuindoeken aan.

 

Bescherming en onderhoud foto op tuinposter

Het spandoek van de poster is gemaakt van een gecoat zeildoek. Het spandoek materiaal is gemaakt van zeil. Er zijn twee soorten zeildoek: bisonyl (deze is dicht) en meshdoek (deze is winddoorlatend). Wij verkopen uitsluitend bisonyl. Het zeil kun je met een gerust hart buiten hangen, want hij zal niet zomaar kapot gaan. Hij is weerbestendig doordat we speciale inkt hebben gebruikt die drie jaar lang goed blijft, de poster UV-bestendig is, hij wordt latex geprint, hij kan goed tegen hoge en lage temperaturen en hij heeft ook nog eens fraaie afewerking met een mooie omlijsting. Kortom: hij is gemaakt voor de buitenlucht.

De tuinposter, die ook wel een buitenposter wordt genoemd, schoonmaken is ook helemaal geen probleem! We snappen dat de poster net wat vaker vies wordt wanneer deze buiten hangt, maar gelukkig is dit geen probleem en kun je hem met een doekje zo afnemen.

 

Ophangsysteem tuinposter

Er zijn verschillende ophangsystemen bij tuinposters. Zo zijn er, tuinposters met ringen. De ringen die om de 30 centimeter geplaatst worden, maken het makkelijk je poster te bevestigen. Deze transparante ringen zijn in feite kunststof zeilringen, je kunt ook kiezen voor ringen alleen in de hoeken. Deze zijn geschikt voor kleinere formaten. Alle andere ophangsystemen zijn zonder ringen.

Je kunt je doek ook op een houten frame laten spannen, het doek wordt dan strak gespannen en alle hoeken staan op spanning. Nog een manier is een tunnelzoom, doordat deze gezoomd is, kun je hem makkelijk aan een muur of schutting bevestigen.

Het meest luxe ophangsysteem is het aluminium frame, je hebt het vast wel eens ergens gezien. Het frame is iets groter dan je tuindoek en met de bijgeleverde elastieken, span je de tuinposter als het ware in het frame. De rekkers (spanhaken) worden bevestigd op aluminium buizen, je krijgt er een set spanhaken bij, zodat je helemaal zelf kunt bepalen hoe je je poster precies wilt hebben.

 

Nu bestellen