Laden... Even geduld...

Foto Op Hout goedkoop

Foto op plexiglas

Foto op glas bestellenFoto op glas

FotoOpHoutStunter staat bekend om zijn goedkope foto op hout. Voor de foto op plexiglas, die wij u bieden is het niet anders. Ook voor wat betreft uw mooiste en goedkoopste foto op glas bent u bij ons aan het juiste adres. Foto op plexiglas is een onbekend product, maar iedereen die het ziet is gelijk enthousiast! 

Net als onze andere vormen van wanddecoratie past de foto op plexiglas goed in ieder interieur. Foto op plexiglas zorgt voor prachtige contrasten en is glansrijk en glimmend.  Bij een foto op plexiglas heeft u verschillende opties. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om wit mee te printen of wit niet mee te printen. Alle witte gedeelten in uw foto worden vervolgens transparant. U krijgt diepte in de foto indien wit niet meegeprint wordt, dit zorgt voor een bijzonder effect, ook wel 3D effect genoemd. Als u de foto op glas vervolgens met de bij te bestellen afstandhoudertjes op een witte muur hangt, ontstaat er diepte in uw foto. Het wit wat normaal gesproken op de glasplaar geprint wordt, komt nu uit het wit van de muur en dat zit op een afstand van ongeveer 2 centimeter. 

Foto op glas heeft een exclusieve uitstraling en door de uitbundige kleuren en glans in de foto krijgt de foto op plexiglas het glansrijke effect. Het mooie van een glanzende plaat is dat de foto niet veroudert en de plastic beschermfoto en witte beschermlaag beschermt je foto tegen krassen. Zijn er vingerafdrukken te zien kunt u deze gewoon schoonmaken met een doekje, door de exclusieve materialen wordt de foto niet aangetast.

Door een gedetailleerde weergave in combinatie met een mooi lichtinval, wat zorgt voor een diepte-effect zijn de rijke kleuren bij foto op plexiglas goed zichtbaar. Zoals het voorbeeld hierboven is een foto op plexiglas heel helder. Foto op plexiglas is een luxe product met een luxe uitstraling en staat vooral erg mooi in een strak interieur. 

Benieuwd naar de prijzen? Bekijk dan snel onze prijzenpagina.

Foto op glas opties

Bij een foto op plexiglas hoort een hoogwaardig ophangsysteem, hier horen wanddragers en afstandhouders bij. De afstandhouders zijn van RVS. Bij het maken van een foto op plexigals wordt rekening gehouden met een speciale inkeping voor het ophangsysteem. De achterzij wordt netjes afgewerkt. Het is ook mogelijk om licht van achter je foto te maken, dit heeft een mooi lichtspel, zorgt voor glans in je foto en zo zijn de zijkanten mooi helder. Er is keuze uit 2 soorten ophangsystemen, een ophangsysteem met of zonder gaten. Daarnaast kunt u een foto op plexiglas bestellen in 3 verschillende diktes, u heeft keuze uit 3 mm, 5mm en 8 mm. De foto krijgt extra helderheid door het plexiglas, hoe dikker het plexiglas des te mooier het effect. Gebruik ook een lichtbron voor een mooi effect, dit vergroot de scherpte en diepte van de kleuren. Foto op plexiglas wordt in spiegelbeeld aan de achterkant geprint om zo de inkt te beschermen, dit zorgt voor de meest heldere afdruk.

Foto op glas bestellen

Wanneer u uw foto op plexiglas bij ons bestelt, kunt u kiezen uit vele verschillende formaten. Plexiglas is per 10 cm grootte te bestellen, elk formaat t/m 300cm is mogelijk. Heeft u meerdere foto's? Dan kunt u ook een fotocollage op canvas bestellen, deze heeft een glanzend exclusief karakter. 

Nu bestellen