Laden... Even geduld...

Foto Op Hout goedkoop

Foto op canvas, de goedkoopste

Foto op canvas goedkoop

Goedkope canvasdoeken

Bij FotoOpHoutStunter kunt u voor meer dan alleen een foto op hout terecht, al doet de naam misschien anders vermoeden. Zo kunt u ook uw goedkoopste foto op canvas bij ons bestellen. Foto op canvas is een polupair fotoproduct en geschikt voor elk interieur! Naar een foto op canvas kunt u ook een fotocollage op canvas bestellen of een meerluik op canvas, een foto laten afdrukken is een mooie herinnering voor later. 

Het is inmiddels al ruim een jaar of 10 geleden, dat het afdrukken van je eigen foto op canvas, ook wel foto op doek of foto op linnen genoemd, een populaire soort van wanddecoratie werd. Inmiddels is het geen hype meer, maar nog steeds kiezen veel klanten ervoor om hun foto om te laten toveren tot een soort van fotoschilderij, door deze op canvas te laten printen en op een houten frame te laten spannen. U heeft keuze uit 400 verschillende formaten, staand, liggend, vierkant, alles is mogelijk. Elk formaat is mogelijk, ook is het mogelijk om XXL doeken te bestellen, deze grote doeken zijn tot een grote print van 300cm beschikbaar en worden door onze eigen chauffeur thuisbezorgd.

Kwaliteit van onze canvasdoeken

Ondanks onze laagste prijs garantie bent u bij FotoOpHoutStunter.nl altijd verzekerd van superkwaliteit! Dit heeft alles te maken met het feit dat wij inmiddels ruim 10 jaar ervaring  hebben met het printen van foto op canvas. Daarnaast is FotoOpHoutStunter.nl onderdeel van Topdoek.nl, de goedkoopste foto op canvas aanbieder in Europa. U krijgt bij ons daarom, zoals u ook van Topdoek.nl bent gewend, de beste kwaliteit en een super service. Het katoenen doek wordt strak gespannen, u heeft keuze in welke framedikte u wilt. U kunt kiezen uit een 2 centimeter frame of 4 centimeter frame. De foto op canvas wordt netjes afgewerkt met de spietjes aan de achterkant, hierdoor wordt foto perfect strak op het frame van de spielatten gespannen, ook een kartelhaakje wordt meegeleverd. De spietjes in de hoeken zorgen ervoor dat de fot op canvas zo strak mogelijk gespannen wordt zodat de foto niet krom trekt. Bij de levering is de foto op canvas, ook wel fotoschilderij,linnenschilderij, schildersdoek of schilderij genoemd, goed verpakt. 

Het hout dat wij gebruiken voor het massief houten spieraam frame komt uit verantwoord beheerde bossen. We proberen namelijk zo mileuvriendelijk te werken. Daarnaast is de foto op canvas voorzien van een waterafstotende coating en reukloze inkt. De foto krijgt natuurlijk te maken met uv-stralen, maar wij zorgen ervoor dat de foto op canvas uv bestendig is. De gebruikte materialen zijn linnen en polyester en de foto is met een vochtige doek afneembaar, dit tast de foto niet aan. 

Foto op canvas voordelen:

  • De zijkanten van een foto op doek worden ook bedrukt
  • Een foto op canvas is in zeer veel formaten verkrijgbaar, ook panorama en XXL
  • Een foto op linnen verkleurt niet in de zon
  • Een foto op canvas op een 2 of 4 cm dik frame
  • Een foto op canvas heeft een snelle levertijd
  • Een foto op canvas is goedkoop

Verschillende opties

De foto wordt geprint op 300 grams canvas, dit is kwalitatief hoogwaardig canvas met een heldere afdruk en door de witheid komen de de kleuren prachtig uit. Zoals er veel verschillende formaten zijn, zijn er ook vele verschillende opties om je foto op canvas helemaal naar jou wensen aanpassen. U kunt een foto bestellen inclusief houten frame, dit worden ook wel baklijsten genoemd. Dit is een houten baklijst voor om de canvas, zodat deze als het ware ingelijst is. Er zijn meerdere opties, een witte baklijst, zwarte baklijst of houten baklijst. Bestellen kan vanaf de afmeting 20x20 cm, daarna gaat de grote per 10 cm omhoog. Er zijn verschillende bedrukkingen mogelijk voor de zijkant, bedrukt, onbedrukt en de afbeelding uitrekken op de rand.  De foto op canvas is niet glimmend aan de wand, maar kleurecht. 

 

Prijzen canvasdoek 

Een canvasdoek bestel je bij FotoOpHoutStunter tegen de scherpste prijzen. Een foto op doek is al te bestellen vanaf 6 euro.  

Direct canvas bestellen