Laden... Even geduld...

Foto Op Hout goedkoop

 

Productinformatie goedkope foto op hout

terug-naar-het-vragenoverzicht.png  Terug naar het vragenoverzicht

"Wordt mijn foto op horizontale of verticale houtplanken geprint?"

Doordat je foto op hout wordt geproduceerd op meerdere planken (behalve bij multiplex) en er kieren tussen de planken zitten, kan je foto bij elk standaard formaat dat we aanbieden op horizontale of verticale planken worden geprint.

In stap 2 van ons bestelsysteem kun je onder het kopje 'Positie planken' aangeven of je foto op horizontale (liggende) of verticale (staande) planken moet worden geprint.

"Kan ik mijn foto op hout schoonmaken?"

Je kunt je foto op hout schoonmaken met een droge of licht vochtige doek. Gebruik een zachte doek en GEEN sterke schoonmaakmiddelen zodat de houtprint niet wordt beschadigd.

"Hoe hang ik het paneel aan de muur?"

Als je je houtprint aan de wand wilt ophangen raden we je aan een ophangsysteem bij te bestellen. Het ophangsysteem vind je in stap 3 van het bestelsysteem en kost € 3,47.

"Kan mijn foto op hout buiten worden opgehangen?"

Bij FotoOpHoutStunter.nl bieden we vier verschillende houtsoorten van de beste kwaliteit aan. Toch is niet elke houtsoort geschikt voor buitengebruik. Larikshout is dit wel. Een foto op larikshout is bestand tegen weersinvloeden en kun je dus met een gerust hart buiten ophangen. Omdat hout een natuurproduct is en dus altijd 'werkt', raden we je wel aan om je houtprint onder een afdakje te hangen. Zo voorkom je onder andere kromtrekken van de planken.

"Wat kost een foto op hout?"

FotoOpHoutStunter.nl levert de goedkoopste foto op hout van Nederland. Maar dat is nog niet alles: wij bieden zelfs een laagste prijsgarantie. Mocht je bij een andere leverancier dus een goedkopere foto op hout zien, dan geven wij nog eens 10% korting op de prijs van die houtprint.

De prijs van je foto op hout hangt af van het formaat en de houtsoort die je kiest. De goedkoopste houtprint die wie aanbieden is slechts € 9,-! Bekijk onze prijslijst met de goedkoopste foto op hout.

"Wat zijn de beschikbare formaten?"

Je kunt je paneel volledig op maat maken door zelf de lengte en breedte te bepalen met stappen van 10 cm. Het maximale formaat in ons online bestelsysteem is 250 x 100 cm. Voor meer informatie over onze formaten verwijzen wij je naar onze formatenpagina.

 > Goedkope foto op hout formaten

Staat het gewenste formaat er niet tussen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

"Op welke houtsoort wordt mijn foto geprint?"

Bij FotoOpHoutStunter.nl kan je foto op verschillende houtsoorten worden geprint. Wij bieden modellen van vurenhout, larikshout, steigerhout en multiplex aan.

Een foto op vurenhout wordt gemaakt van hout dat afkomstig is uit Zweden. Deze houtsoort is licht van kleur en je ziet duidelijk de noesten en nerven.

 > Foto op vurenhout goedkoop

Larikshout heeft een donkerroodbruine kleur en is zeer geschikt om buiten te gebruiken. Deze houtsoort bevat bijna geen noesten, maar je ziet wel de nerven.

 > Foto op larikshout goedkoop

Bij een foto op steigerhout maken wij gebruik van echt en gebruikt steigerhout. Alvorens je foto geprint wordt, ondergaat het steigerhout eerst een uitgebreide schuur- en wasbeurt.

 > Foto op steigerhout goedkoop

Een foto op multiplex bestaat uit één geheel, er komen dus geen naden in je foto. Multiplex bestaat uit meerdere dunne lagen hout die verlijmd worden tot een houtplaat van 2 cm dik.

 > Foto op multiplex goedkoop

"Zie ik nerven en noesten in het hout door mijn foto heen?"

Nerven zijn zichtbare lijnen in hout en noesten zijn donkere kringen. Als we het hout onbewerkt laten, zullen de nerven en noesten duidelijk door je foto te zien zijn. Uiteraard letten we er bij het uitzoeken van het hout wel op dat er niet téveel nerven en noesten in zitten. 

Hout is een natuurproduct en dus zul je de eigenschappen, ondanks onze strenge kwaliteitscontrole, soms kunnen zien. Om de zichtbaarheid van nerven en noesten zoveel mogelijk te beperken, raden wij een whitewash behandeling aan. Dit zorgt er ook voor dat de foto zo kleurecht mogelijk wordt geprint.

"Wat houdt een whitewash behandeling in?"

Een whitewash laag is te vergelijken met een wit laagje verf. Door deze laag zie je de nerven en noesten minder door de foto heen en wordt je foto helderder en kleurechter afgedrukt. De whitewash behandeling is optioneel, omdat het voor sommige foto's juist mooi is als de hout eigenschappen door de foto heen zijn te zien. Bij foto's met gezichten of zwart-wit foto's raden wij altijd aan om een whitewash-laag op het hout aan te laten brengen.

Ga je voor een whitewash behandeling? Vink de optie dan aan in stap 3 van het bestelsysteem. Voor een foto op hout met whitewash betaal je 12% extra bovenop de standaard prijs van het betreffende formaat.

 > Foto op hout met whitewash

terug-naar-het-vragenoverzicht.png  Terug naar het vragenoverzicht

 

Nu bestellen