Laden... Even geduld...

Foto Op Hout goedkoop

 

Meest gestelde vragen

Terug naar vragen over foto op hout  Terug naar het vragenoverzicht

"Wat is de levertijd van mijn foto op hout?"

Levertijd Standaard

Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling binnen 5 werkdagen verzonden. 

Hieronder vind je een indicatie van de uiterste verzenddag voor een foto op hout.

Bestelling geplaatst op   Verzenddag
Maandag   Maandag (week later)
Dinsdag   Dinsdag (week later)
Woensdag   Woensdag (week later)
Donderdag   Donderdag (week later)
Vrijdag   Vrijdag (week later)
Zaterdag   Maandag (week later)
Zondag   Maandag (week later)

Wanneer je bestelling is verzonden, ontvang je van ons een verzendbevestiging.

"Kan mijn foto op hout buiten worden opgehangen?"

Bij FotoOpHoutStunter.nl bieden we vier verschillende houtsoorten van de beste kwaliteit aan. Toch is niet elke houtsoort geschikt voor buitengebruik. Larikshout is dit wel. Een foto op larikshout is bestand tegen weersinvloeden en kun je dus met een gerust hart buiten ophangen. Omdat hout een natuurproduct is en dus altijd 'werkt', raden we je wel aan om je houtprint onder een afdakje te hangen. Zo voorkom je onder andere kromtrekken van de planken.

 > Houtprint larikshout goedkoop

"Wat kost een foto op hout?"

FotoOpHoutStunter.nl levert de goedkoopste foto op hout van Nederland. Maar dat is nog niet alles: wij bieden zelfs een laagste prijsgarantie. Mocht je bij een andere leverancier dus een goedkopere foto op hout zien, dan geven wij nog eens 10% korting op de prijs van die houtprint.

De prijs van je foto op hout hangt af van het formaat en de houtsoort die je kiest. De goedkoopste houtprint die wie aanbieden is slechts € 9,-! Bekijk onze prijslijst met de goedkoopste foto op hout.

"Hoe plaats ik een bestelling?"

Wanneer je een goedkope foto op hout wilt bestellen, klik je op een van de bestelknoppen binnen de website. Vervolgens heb je je houtprint binnen 6 stappen besteld.

Stap 1: Upload je foto vanaf je computer, smartphone, tablet of via Facebook, Instagram of Flickr.
Stap 2: Bepaal het formaat van je foto op hout. Kies hier ook de gewenste uitsnede, houtsoort en positie van de planken.
Stap 3: Selecteer eventuele extra opties.
Stap 4: Ben je tevreden over je bestelling? Klik dan op bestelling afronden.
Stap 5: Vul je persoonsgegevens en adres in.
Stap 6: Betaal je bestelling via één van onze betaalmethodes.

"Is mijn foto van voldoende kwaliteit om te printen?"

Je wilt natuurlijk dat je foto op doek helemaal perfect wordt. De kwaliteit van je foto speelt hierin een belangrijke rol. Maar omdat het vaak lastig is om zelf te beoordelen of een foto van voldoende kwaliteit is om te printen, controleren wij dit graag voor je. Elke foto die bij FotoOpHoutStunter.nl binnenkomt, wordt door onze medewerkers beoordeeld. Mocht de kwaliteit van je foto onvoldoende blijken te zijn, dan nemen we contact met je op.

Weet je niet zeker op je foto geschikt is voor een bepaald formaat, dan kun je je foto geheel vrijblijvend mailen naar info@fotoophoutstunter.nl. Let er bij het toesturen van je foto op dat je je foto als bijlage mailt. Anders krijgen we een verkleinde versie van je foto en kunnen wij de foto niet goed beoordelen. Normaal gesproken ontvang je binnen 24 uur een professioneel advies over de mogelijkheden.

Bestanden groter dan 10MB kun je eenvoudig versturen via WeTransfer.

"Wat is de status van mijn bestelling?"

Heb je een bestelling gedaan bij FotoOpHoutStunter.nl en wil je weten wat de status van je bestelling is. Je kunt hier inloggen in je persoonlijke account met je e-mailadres en wachtwoord om de status van je bestelling te bekijken.

Daarnaast ontvang je na iedere statusupdate een e-mail van ons.

Terug naar vragen over foto op hout  Terug naar het vragenoverzicht

 

Nu bestellen