Laden... Even geduld...

Foto Op Hout goedkoop

Gratis fotobewerkingen

Naast de fotocollage, waar wij een kleine bijdrage voor het maken van het ontwerp vragen, zijn er bij FotoOpHoutStunter ook een aantal andere, gratis fotobewerkingen mogelijk waaruit je kunt kiezen! Onze ervaren vormgevers, die dagelijks zo’n 1000 verschillende fotobewerkingen uitvoeren, weten precies wat het mooiste is voor jouw foto en je foto is dan ook in goede handen. Voordat je foto’s bewerkt worden, wordt er een kwaliteitscheck uitgevoerd, zodat we weten hoe en wat we kunnen bewerken. Je foto’s worden bewerkt in het fotobewerkingsprogramma Photoshop.

Zwart/wit of sepia foto op hout

Heb je een kleuren foto en wil je deze als een zwart wit foto of sepia foto op hout laten afdrukken, dan kun je in ons bestelsysteem door een simpele druk op de knop zien hoe jouw foto er uit ziet in het zwart/wit of sepia.. Foto’s krijgen vaak een artistiekere uitstraling wanneer deze in het zwart wit op hout geprint worden. Een sepia foto op hout heeft een meer klassieke uitstraling. Het mooie is dus dat je van tevoren al kan zien hoe jouw kleuren foto er uit ziet in zwart wit of sepia tinten en dat je daarna nog kan besluiten wat jij het mooiste vindt om op hout af te laten drukken. Zo maak je altijd een goede beslissing!

 

Kleurenfoto op hout Zwart wit foto op hout Sepia foto op hout
Kleurenfoto op hout Zwart-wit foto op hout Sepia foto op hout

Datum verwijderen

Je kent het wel, je hebt een prachtige foto gemaakt, maar de lelijke, knalgele datum staat er nog onder… In de meeste gevallen is het heel lelijk om de datum mee te printen op welke ondergrond dan ook. Gelukkig komt het steeds minder voor dat er data rechtsonder op foto’s staan. Heb je onverhoopt wel een foto waar een datum op staat en wil je deze niet terugzien op jouw foto op hout? Geef dat dan aan tijdens je bestelling. Onze vakmensen werken vervolgens kosteloos de datum van jouw foto weg, zodat jouw foto zo mooi mogelijk op hout geprint wordt. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat wij de delen, waar de datum te zien is, geheel verwijderen. Je hele foto blijft volledig in tact.

 

Foto met datum Foto datum verwijderd
Foto met datum rechtsonder Datum verwijderd

Rode ogen verwijderen

Wat geldt voor data op foto’s, geldt ook voor het wegwerken van rode ogen. Op de meeste camera’s zit tegenwoordig standaard een instelling die mensen met rode ogen voorkomt. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat er mensen met rode ogen op je foto staan, geef het dan aan tijdens je bestelling en de rode ogen worden vakkundig en gratis weggewerkt. Op die manier krijg je een houtprint die optimaal van kwaliteit is!

 

Foto-effecten

Naast bovenstaande mogelijkheden, kunnen er ook effecten aan jouw foto toegevoegd worden. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een kleuraccent aan je foto toe te voegen. Zo ontstaat er een soort popart. Je foto wordt in het zwart-wit geprint, maar één deel in je foto wordt gekleurd gehouden. Dit deel knalt echt uit je foto en dat zorgt voor een prachtig effect.

Je foto laten bewerken

Ben je van plan je foto te laten bewerken? Dat kun je aangeven bij het bestellen. Wanneer je bestelling is geplaatst, krijg je binnen 24 uur reactie en wordt er 1 contactpersoon aan je toegewezen, die je op de hoogte houdt over alle ontwikkelingen omtrent het bewerken. Zo houdt je de touwtjes deels in eigen hand en kan er weinig mis gaan.

 

Nu bestellen