Laden... Even geduld...

Foto Op Hout goedkoop

Klantreacties goedkope foto op hout

Klantvoorbeelden van onze goedkope houtprints

Bij FotoOpHoutStunter.nl printen we dagelijks tientallen foto's op hout voor onze klanten. Veel van deze klanten sturen ons een foto van het eindproduct toe. Daarnaast plaatsen veel klanten hun reacties en foto's ook op onze Facebookpagina. Omdat we natuurlijk heel erg blij zijn met deze leuke reacties, hebben we alle voorbeelden verzameld (uiteraard alleen met toestemming van de inzenders) in de vorm van een galerij. 

Vind je dat jouw foto op hout ook in de galerij hoort te staan? Stuur je foto (en eventueel een reactie) dan naar info@fotoophoutstunter.nl!

> Bekijk de klantvoorbeelden van onze foto's op hout

Klanten over onze goedkope foto op hout

Goedkope foto op hout     

            

Alyssa Cratsborn
Na een aantal dagen had ik het pakketje al in huis. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en het resultaat van mijn foto op hout!

 

Nu bestellen

 Goedkope foto op hout bloemen

 

             

Simone Balvers
Op het moment dat ik het product uit de verpakking haalde was ik blij verrast. Eindelijk een foto op hout wat ook meteen doet overkomen als een foto op hout!


Nu bestellen

Goedkope foto hond op hout

 

          


Een prachtige foto van mijn hond op hout!


Nu bestellen

Goedkope foto op hout meiden

 

          

Anouck de Lannoy
Het bestelproces liep me heel gemakkelijk af. Ik ben heel tevreden over het resultaat.


Nu bestellen

Goedkope foto kat op hout

 

          

Fleur de kock
Door dat het hout is, is het net wat anders dan de wel bekende canvas doeken. Ik vind het zeker de moeite waard en het is een keer iets anders!

 

Nu bestellen

Goedkope trouwfoto op hout

 

          

Sandra Velsen, Leeuwarden
We hebben één van onze trouwfoto's laten afdrukken op hout, super mooi resultaat! Groetjes Sandra

 

Nu bestellen

Goedkope foto strand

 

          

 Kids op vurenhout

Één van de zoveel mooie op hout afgedrukte foto's! Door de whitewash-ondergrond kreeg deze foto op het sterke vurenhout een hele mooie, heldere uitstraling! Wil jij dus ook een foto met felle kleuren? Kies dan voor een whitewash behandeling!

 

Nu bestellen

Goedkope baby foto op hout

 

          

Babyfoto op ayoushout 

Babyfoto’s doen het altijd goed! Laat een mooie babyfoto daarom op hout afdrukken, want hout is ook altijd een groot succes! Een foto op hout krijgt een warme uitstraling en dit past perfect bij een babyfoto! Leuk als cadeau! Deze foto is afgedrukt op ayoushout met een hele hoge kwaliteit!

 

Nu bestellen

Foto gieter op hout

 

          

Lentefoto op multiplex 

Deze vrolijke lentefoto is op het goedkope, maar toch hele mooie multiplex afgedrukt. Door je foto op multiplex af te drukken, krijg je toch de geliefde hout-uitstraling, maar heb je geen naden of veel noesten in je foto. Hierdoor kan je foto ook niet lelijk worden door een noest op een verkeerde plek! Superhandig en heel mooi dus!

 

Nu bestellen

Foto gezin op hout

 

          

Gezin op vurenhout

Een mooie foto, afgedrukt op vurenhout. Hier zie je de houtstructuur goed door de foto heen komen, wat een hele mooie en gezellige sfeer geeft. Een gezin geeft meestal ook een hele gezellige sfeer, dus deze houtsoort past perfect bij deze foto! Wist je trouwens dat al onze houtsoorten een FSC en/of een PEFC keurmerk hebben? Zo ben je dus altijd goed bezig voor het milieu!

Nu bestellen

Foto op hout hond

 

          

Hond op multiplex

Deze trouwe viervoeter is afgedrukt op het goedkope, maar goede multiplex! Multiplex is de goedkoopste houtsoort, maar dit straalt het zeker niet uit! Multiplex geeft je zeker het gevoel van het knusse hout, maar je hebt geen last van naden, nerven en noesten! Ideaal dus!

Nu bestellen

Foto op hout           

Natuurfoto op larikshout (geschikt voor buiten!)

Deze mooie foto is afgedrukt op het sterke larikshout. Ook deze foto krijgt weer een hele mooie en landelijke sfeer. Larikshout is ook uitstekend geschikt voor buiten! Door het sterke hout is de foto minder gevoelig voor de weersomstandigheden. Wanneer je dan ook nog een whitewash-laag onder je foto laat aan brengen, heb je nog minder last van de weersomstandigheden en blijft je foto nog langer mooi! Deze foto zou dus ook heel goed buiten kunnen worden opgehangen.

 

Nu bestellen